Kim Kardashian op het Met Gala
Volledig scherm
Kim Kardashian op het Met Gala © AFP

Kim Kardashian was ook niet gewonnen voor haar pikzwarte Met Gala-outfit: “Ik snapte het niet”

CelebritiesVorig jaar verscheen Kim Kardashian (41) op het Met Gala in een jurk die haar van kop tot teen bedekte. Een nu al iconisch beeld, maar de realityster geeft toe dat ze zelf niet echt zeker was van de outfitkeuze. 

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. René Froger steekt z’n enorme weelde niet weg: “Ja, ik heb een Rolls én een Bentley”
  PREMIUM
  Showbizz

  René Froger steekt z’n enorme weelde niet weg: “Ja, ik heb een Rolls én een Bentley”

  “Ik hou van mooie dingen”, zegt René Froger (62). In de herfst van zijn carrière zit de Nederlandse zanger er warmpjes bij. Zijn villa in Blaricum is imposant en recent kwam hij op een event aan in een Rolls-Royce. “Ik hoef al lang niet meer te werken”, geeft René eerlijk toe. In ‘Dag Allemaal’ vertelt de Nederlander nu openhartig over zijn rijkdom, zijn gezin en zijn strijd tegen kanker. “Via een ingreep is mijn prostaat weggehaald. Alles doet het nog. Ik heb mazzel gehad.”
 3. Pommelien Thijs: “Zeer fijn om voor jongeren iets te kunnen betekenen”
  Showbits
  1

  Pommelien Thijs: “Zeer fijn om voor jongeren iets te kunnen betekenen”

  Gisterenavond kwam de ‘JEZ!’-feestweek aan zijn eind. De goedendoelenactie voor jongeren bracht meer dan drie miljoen euro op. Ondanks het slechte weer zakten heel wat mensen af naar het Eilandje in Antwerpen. Dat was voornamelijk het geval voor publiekslieveling Pommelien Thijs. Zij is dan ook een rolmodel voor heel veel jongeren. Showbits-reporter Desna trok naar de slotshow in Antwerpen en sprak met Pommelien Thijs en de andere gezichten over hun rol voor jongeren. Bekijk het in deze nieuwe Showbits-video.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.