The Kardashians - Reality series (USA-2022)
Volledig scherm
The Kardashians - Reality series (USA-2022) © Disney +

Kim Kardashian en Pete tonen hun liefde in tweede seizoen ‘The Kardashians’: “Schat, wil jij snel met mij douchen?”

TVDe realitysterren zijn terug van nooit weggeweest. Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van de Kardashian-clan, kan beginnen aftellen naar het tweede seizoen van ‘The Kardashians’. Dat verschijnt op 22 september op Hulu. De trailer voorspelt alvast veel drama en romantiek. Fans krijgen kijkje achter de schermen van de trouw van Kourtney en Travis, maar ook de liefde van Kim Kardashian, Pete Davidson, passeert de revue. Gingen ze net samen douchen?

 1. Dziubi uit ‘Blind Getrouwd’ laat gaybashing en gepest achter zich:”10 jaar geleden zat ik op wc te huilen, nu sta ik hier”
  Play
  Showbizz
  1

  Dziubi en Brecht zijn wel heel snel close in ‘Blind Getrouwd’: "Er zit veel meer achter die vele knuffels"

  Een erg zonnige aflevering van ‘Blind Getrouwd’ vanavond, de koppels zijn allemaal samen op huwelijksreis in het Turkse Bodrum. Ze ontdekken het prachtige resort en genieten van elkaar gezelschap. Maar er is ook ruimte voor de eerste openhartige gesprekken. Zo praten Brecht en Dziubi tijdens een diner voor het eerst over hun coming out. Vooral Dziubi kreeg het in zijn jeugd zwaar te verduren. Hij werd zwaar gepest en was zelfs het slachtoffer van gaybashing. Samen met Jarne van Showbits blikt hij al vooruit op de aflevering van straks. Hij vertelt onder meer over de zware pesterijen op de middelbare school. “10 jaar geleden zat ik op wc te huilen, nu sta ik hier”, vertelt hij trots in een nieuwe Showbits.