Kijkers verbazen zich over huwelijksreizen in ‘Blind Getrouwd’: “Ik zou onmiddellijk iets anders boeken”

Lenny en Jolien in Malaga
VTM Lenny en Jolien in Malaga
In ‘Blind Getrouwd’ zijn de vijf koppels op huwelijksreis vertrokken. Dat deden ze naar zonnige bestemmingen als Cyprus, Malaga en de Algarve, maar de accommodatie waarin de koppels verbleven was heel wat minder rooskleurig vinden veel kijkers.

“Vorig jaar waren de huwelijksreizen toch wat fancier?”,“Nog een seizoen of twee en het is met een smijt-tent te doen” of “Als ze mij een huisje zouden geven als dat van Tim en Elke zou ik onmiddellijk iets anders boeken.” De kijker verbaasde zich duidelijk over de kwaliteit van de accommodaties waarin de ‘Blind Getrouwd’-koppels terecht kwamen.

Lees ook:  dit zijn de vragen die de ‘Blind Getrouwd’ deelnemers moesten beantwoorden. Zouden jij en je partner slagen voor deze test? 

Alle vijf koppels bleven voor hun huwelijksreis in Europa. Joris & Annelies en Tim & Elke trokken naar Malaga, Lenny & Jolien vlogen naar Cyprus, Joke & Stijn naar Rhodos en Line & Victor vierden hun huwelijk in de Portugese Algarve. De koppels in de aflevering waren blij dat ze op vakantie gingen, maar werden duidelijk niet omver geblazen door luxe. “Het bed is een stuk kleiner dan dat van vorige nacht”, merkte Stijn op toen hij zich samen met zijn Joke neervlijde in hun nieuwe bed.

En ook Tim en Elke hadden al imposantere kamers gezien. “De luster is... kleurrijk”, vond Elke wanneer ze voor het eerst hun slaapkamer bewonderde. Elke geraakte vervolgens niet verder dan haar kamer ‘authentiek’ te noemen. 

VTM
De luster werd al snel het mikpunt van spot.
VTM De luster werd al snel het mikpunt van spot.

Wanneer Elke samen met haar man in bed lag kon ze zich niet langer bedwingen. Met haar hand voor de mond proestte ze het uit terwijl Tim uitvoerig de schoonheid van het schilderij en de luster in de kamer beschreef. Ook het bloemetjesdekbed moest eraan geloven.  “Het is niet alleen het kopkussen, het hele dekbed is zo”, schaterlachte Elke.

vtm

“Voor één koppel staat de champagne ijskoud, voor het andere staat het te chambreren op het dressoir.  Het volgende koppel moet waarschijnlijk zelf iets gaan halen in de nachtwinkel”, aldus een andere kijker. Nog iemand anders zag een koelkast naast een open haard staan. “Vliegen met Ryanair en low-budgethotels. Is het geld op bij VTM”, vraagt nog iemand zich af.

Lees ook:  

Dit zijn de vragen die de ‘Blind Getrouwd’ deelnemers moesten beantwoorden. Zouden jij en je partner slagen voor deze test? 
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Nils De Vriendt

  Als je op een reis niets meemaakt dan herinner je er ook niet zoveel van. Heb je liever een all in aan het zwembad voor 4 dagen dan beleef je ook samen niets. Nu is het huisje louter een overnachtingsruimte, waardoor je uitnodigt om activiteiten te gaan doen.

 • Paul Voets

  Wat moet het dan zijn ???een super de luxe vijf sterren hotel ? nie zwanze hé gewoon is goed genoeg !

 • daniel d'hulst

  dit is een relatie test

 • Lydia Missotten

  Sorry kwaliteit gaat het hier niet over hoe ze matchen. Dat kan niet in een paradijselijk resort want dan leeft men ineen roes en is dat gelijk aan vakantieliefde, beter zo

 • Griet Maes

  Dat was mijn eerste gedacht ook :)