Kandidaat Joni kan zijn tranen niet bedwingen.
Volledig scherm
Kandidaat Joni kan zijn tranen niet bedwingen. © VRT

Kijkers geschrokken na extreme aflevering van ‘Kamp Waes’: “Dit is echt zó hard”

TVTom Waes in tranen, een kandidaat die het bewustzijn verliest en anderen die op het punt staan op te geven. In de voorlaatste aflevering van ‘Kamp Waes’ werden de zes overgebleven kandidaten voor een oefening gegijzeld en daar ging het er hard aan toe. De kijkers schrokken van de extreme proef, maar leefden ook heel erg mee. “Ik moest mee wenen met de kandidaten.”

52 reacties

 • Katherine Baker

  3 jaar geleden
  Wie een echte gijzeling overleefd, heeft nachtmerries voor de rest van zijn/haar leven. Deze kandidaten hebben enkel een goed verhaal voor hun familie en vrienden ... dat is de realiteit. Wie gevangen genomen wordt door mensen die geen gram empathie in hun lijf hebben en die enkel uit pure haat handelen, daar komt men niet ongeschonden uit, als men al geluk heeft. Die mentale en fysieke martelingen zijn van een heel andere aard. Deze kandidaten hebben enkel mogen proeven van de beginfase ....
 • fred degret

  3 jaar geleden
  Eén van de mindere afleveringen vond ik , ze weten maar al te goed dat het niet "echt" is.Fysiek kan je heel veel afzien bij de oefeningen ...maar psychisch weet je dat het fake is..dus kan je stoer doen zonder afgeklopt te worden.
 • joeri gielen

  3 jaar geleden
  Humm...en nog zijn er hier die denken dat dit echt is....Beste dit is een tv programma en volledig fake.
 • Kristof Degros

  3 jaar geleden
  De realiteit zal wel een pak erger zijn dan dit. En als je hiervan geschokt bent dan moet je zeker bijvoorbeeld de laatste Rambo niet zien
 • Jeffrey Driesen

  3 jaar geleden
  Dit was inderdaad hard, maar in vergelijking met de Amerikaanse versie zijn ze hier in België wel heel soft. Begrijp mij niet verkeerd, ik zou dit zelf niet aankunnen.