KIJK. 'Temptation' Megan gearriveerd in Dubai na rel om belastingen

Showbizz‘Temptation Island’-ster Megan Desaever heeft flink wat problemen gekregen door haar uitspraken over het (niet) betalen van belastingen. Vorige week stond de politie bij haar op de stoep en sindsdien loopt er een onderzoek vanwege belastingfraude. Toch kijkt Megan naar een manier om niet meer te moeten betalen: verhuizen naar Dubai. “Ik wil zo snel mogelijk weg uit België zodat ze mij niet meer kunnen lastigvallen. Volgende week ga ik naar daar om een appartement te zoeken”, zei ze begin deze week. Amper één dag later was ze echter al voorzichtiger: “Ik en mijn vriend vertrekken donderdag op vakantie, maar we keren daarna terug. Maar ter plekke zullen we de opties eens bekijken.” Inmiddels zijn Megan en haar vriend gearriveerd in het emiraat en klaar om aan hun zoektocht te beginnen.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Is ‘Temptation’ Megan niet ‘koekerond’, maar een fiscaal genie? “Ze heeft het zéér slim gespeeld”
  PREMIUM
  Showbizz

  Is ‘Temptation’ Megan niet ‘koekerond’, maar een fiscaal genie? “Ze heeft het zéér slim gespeeld”

  Volgens fiscaal advocaat Philippe Renier heeft ‘Temptation’ Megan (22) het zéér slim gespeeld. Hij noemt haar zelfs een “fiscaal genie”. Hoezo slim? Megan gaf toch openlijk toe dat ze belastingen ontdook en ze werd vorige week uit haar bed gelicht in een onderzoek naar belastingsfraude? Renier analyseert de zaak voor ons en komt tot een opmerkelijke conclusie: “De belastingdienst zal geen euro meer terugzien van haar.”