Khloé Kardashian en Tristan terug samen na overspelschandaal

Khloe Kardashian en Cleveland Cavaliers-speler Tristan Thompson.
AP Khloe Kardashian en Cleveland Cavaliers-speler Tristan Thompson.
Het heeft er alle schijn van dat Khloé Kardashian haar basketbalspeler Tristan Thompson heeft vergeven. De twee verschenen voor het eerst in het openbaar sinds bekend raakte dat Tristan vreemdging met minstens vijf vrouwen terwijl Khloé zwanger op de bank lag. 

De twee gingen lunchen met een paar vrienden in Cleveland en lieten pasgeboren dochter True thuis. Volgens Us Weekly heeft Khloé Tristan alles vergeven en gaan ze verder als stel. 

Vrienden vrezen echter dat Thompson uiteindelijk weer in zijn oude gedrag zal vervallen. "Het is niet de vraag of hij het zal doen, maar wanneer", zegt een ingewijde. "Dit zou de mooiste tijd van haar leven moeten zijn, maar het wordt overschaduwd door iets verschrikkelijks."

Kim gespot op 1 mei in Calabasas, CA  na haar verschijning bij Ellen DeGeneres.
Photo News Kim gespot op 1 mei in Calabasas, CA na haar verschijning bij Ellen DeGeneres.

"F*cked up"

Ondertussen hebben zus Kim Kardashian en moeder Kris Jenner afgelopen week op de bank bij Ellen DeGeneres al laten weten wat ze van de hele situatie vinden. Kim noemde het 'f*cked up' en een emotionele Kris noemde het nieuws over Tristans overspel 'onverwacht' en zei dat Khloé zich voorlopig vooral focust op het moederschap. "Khloé is fantastisch. Ik ben zo trots op haar. Ik krijg een brok in mijn keel omdat ze zo'n goede moeder is."
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.