AFP
Volledig scherm
© AFP

Kevin Spacey opnieuw aangeklaagd wegens aanranding, dit keer door drie mannen

CelebritiesKevin Spacey is opnieuw aangeklaagd wegens aanranding. Het gaat in totaal om vier aanklachten wegens seksueel misbruik, die de 62-jarige acteur bij drie mannen gepleegd zou hebben. Dat heeft het Britse Openbaar Ministerie donderdag bekendgemaakt. Spacey ligt al jaren onder vuur wegens ongewenste intimiteiten, en was pas opnieuw beginnen acteren na een lange pauze.

5 reacties

 • KENNY BETAELDT

  1 maand geleden
  @Ilse ik spreek dit gedrag zeker niet goed, maar soms heb ik twijfels of de slachtoffers wel de waarheidspreken. mensen doen veel voor geld, al moeten men mensen door het slijk halen. #me2 heeft veel teweeg gebracht, jammer dat de echte slachtoffer nog meestal in de schaduw blijven staan. we leven in een wereld waar sociale media een bron, maar ook wapen is. zolang de "influencers" hun verhaal aan hun duizenden volgers kunnen laten geloven, krijgen ze hun gelijk. en is de waarheid verdoken
 • Christophe Braem

  1 maand geleden
  Al jaren onder vuur. Maar geen enkele klacht blijft steken sinds er geen bewijzen zijn van hun beweringen. En je blijft onschuldig tot tegendeel bewezen is. Ook al is het tegen de zin van de woke mensen.
 • Gerard Braeckmans

  1 maand geleden
  Eddy De Swert, daar gaat het niet over!
 • Eddy De Swert

  1 maand geleden
  Top acteur,hopelijk krijgen we nog veel nieuw werk van hem te zien.
 • Ilse Mageleiner

  1 maand geleden
  Het valt te lezen op zijn gezicht wat voor een individu hij is. Carrière mag recht de grond in gaan. Grensoverschrijdend gedrag nul tolerantie.
 1. Tien x ‘pride’ om te zien: series en films over vrouwen die van vrouwen houden
  TV

  Tien x ‘pride’ om te zien: series en films over vrouwen die van vrouwen houden

  Pride Month is bijna ten einde, maar de regenboogvlaggen mogen gerust blijven wapperen, want inclusieve verhalen over liefde, romantiek en lust zijn niet beperkt tot één maand per jaar. Filmstudio’s en streamingzenders zetten de jongste jaren stevig in op LGBTQ+-inhoud en daarbij valt vooral op hoe lesbische liefdesverhalen aan een opmars bezig zijn. Want nee, lesbiennes werden niet uitgevonden om een uitsluitend mannelijk publiek te behagen en ja, deze titels zetten dat graag nog eens in de verf. Van koddig kostuumdrama ‘The Favourite’ (Disney+), over een vampierengriet en een vampierendoodster die het aanleggen in ‘First Kill’ (Netflix) tot ‘Euphoria’ op Streamz. Vrouwenliefde is van alle tijden én schermen.
 2. Binnenkijken bij ‘Camp North’: dochter Kim Kardashian vliegt met privéjet naar verjaardagsfeestje
  Play
  Celebrities
  3

  Binnenkij­ken bij ‘Camp North’: dochter Kim Kardashian vliegt met privéjet naar verjaar­dags­feest­je

  North West, de dochter van Kim Kardashian en Kanye West, is onlangs (15 juni) negen jaar geworden. Realityster Kim nam haar dochter en acht andere meisjes daarom mee op kampeertrip. Het avontuurlijke verjaardagsfeestje kreeg de toepasselijke naam ‘Camp North’. De kinderen reisden in stijl, met de privéjet van Kim. Ze genoten van tal van buitenactiviteiten zoals boogschieten en wakesurfen.