Britney Spears met haar zonen. Kevin Federline
Volledig scherm
Britney Spears met haar zonen. Kevin Federline © Instagram / Dave Benett / Getty Images

Kevin Federline deelt shockerende video’s van Britney Spears en hun kinderen: “De leugens moeten stoppen"

CELEBRITIESKevin Federline heeft genoeg van de publieke aanvallen van Britney Spears op hun twee zonen, Sean (16) en Jayden (15). Hij deelde woensdagavond een reeks video’s van zijn ex-vrouw en hun zonen waarop te zien is hoe er een grote discussie ontstaat en Britney begint te roepen: “Jullie kunnen me maar beter respecteren, is het duidelijk?”

 1. Botoxdokter Joshua uit 'The Sky is the Limit' heeft last van beroepsmisvorming: “Ik ontleed elk gezicht, ook buiten mijn praktijk”
  Play
  Showbits
  4

  Botoxdok­ter Joshua uit 'The Sky is the Limit' heeft last van beroepsmis­vor­ming: “Ik ontleed elk gezicht, ook buiten mijn praktijk”

  De Vlaamse showbizz krijgt er dankzij het zesde seizoen van ‘The Sky is the Limit’ enkele nieuwe gezichten bij. Eén van de opvallendste figuren is esthetisch arts Joshua Van der Aa (31). De Antwerpenaar studeerde Geneeskunde en leidt al enkele jaren een droomleven in Londen. Hij geeft dat hij last heeft van beroepsmisvorming en dagelijks mensen bekijkt welke ingrepen ze zouden kunnen doen. Zouden kunnen, maar niet noodzakelijk. “Schoonheid zit vaak ook in de imperfectie”, vertelt hij aan Senne in een nieuwe Showbits.