Keukenschort aan en kruidenpotjes in de aanslag: Meghan Markle werkt mee aan kookboek

Photo News
Meghan Markle heeft meegewerkt aan een kookboek, gemaakt door de overlevenden van de brand in de Grenfell Tower in Londen. Het is haar eerste soloproject sinds haar huwelijk in mei met prins Harry.

In 'Together: Our Community Cookbook' staan een vijftigtal recepten van de hand van vrouwen die op 14 juni vorig jaar getroffen werden door de brand in de Londense woontoren, waarbij 71 mensen omkwamen. De vrouwen verenigden zich in een gemeenschapskeuken, Hubb Community Kitchen, waar de 37-jarige Amerikaanse actrice al verscheidene keren een bezoek aan bracht, schrijft Kensington Palace op Twitter.

Rouwen en koken

"Ik voelde me onmiddellijk verbonden met deze gemeenschapskeuken. Het is een plek waar vrouwen samen kunnen lachen, rouwen, huilen en koken", schrijft Meghan Markle in het voorwoord van het boek, dat deze week wordt gepubliceerd. De opbrengst van de verkoop zal worden gedoneerd aan Hubb Community Kitchen om de keuken zeven dagen per week te laten draaien en open te stellen voor nieuwe gemeenschappen, aldus Kensington Palace. 

Photo News
Thomson Reuters3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • annette hermens

    Amerikanen hebben prachtige keukens, alleen koken ze er nooit in, alles is fastfood, kijk naar de Staat Texas waar iedereen buiten de deur eet, vandaar de meeste dikke mensen ....

  • ISABEL FRANCOIS

    En dat kan wellicht nog geen ei bakken.(dat is niet vegan hé) ;-)

  • serge vansteenkiste

    Aan American fastfood zeker.