'Dertigers' kerstspecial.
Volledig scherm
'Dertigers' kerstspecial. © VRT/RV

Kerstspecial van ‘Dertigers’ opgenomen in Lapland? Acteurs delen volop beelden op Instagram

TVDe originele acteurs van de hitserie ‘Dertigers’ komen nog één keer allemaal samen voor een kerstspecial. Over de inhoud was voorlopig nog niets bekend, tot nu. Op Instagram duiken nu allerlei foto’s en beelden op van de castleden in Lapland, Finland, wat het vermoeden aanwakkert dat ze op locatie zijn gaan filmen. “Alles dik oké hier", klinkt het.

2 reacties

 • Michel vandewiele

  3 maanden geleden
  Past dit in het kader van de bezuinigingen van de vrt? Er estaan nog altijd filmstudios met kunstdecors.
 • Frank Hageman

  3 maanden geleden
  En de gewone mens de broekriem maar aanhalen,pure decadentie
 1. Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representatie
  Play
  Muziek

  Taylor Swift cast transman als geliefde in videoclip: fans erg dankbaar voor representa­tie

  Fans van Taylor Swift (33) zijn heel blij met de keuzes die ze heeft gemaakt voor haar nieuwste clip. In de video voor haar nummer ‘Lavender Haze’ speelt transman Laith Ashley (34), model en activist voor transpersonen, haar geliefde. Op sociale media zijn de fans van de popster heel dankbaar dat ze deze keuze heeft gemaakt. “In een wereld waar transpersonen moeten omgaan met geweld en agressie is de keuze van een superster om een transman te casten in een videoclip een big deal”, schrijft een fan op Twitter.
 2. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”