Volledig scherm
© Dieter Bacquaert

Kerstsfeer in Disneyland Paris: An Swartenbroekx, Caroline Maes en Kim Debrie blikken terug op 2019

ShowbizzWat hebben An Swartenbroekx, Caroline Maes en Kim Debrie met elkaar gemeen? Alle drie houden ze enorm van de gezellige kerstsfeer. En dus trokken ze samen met hun gezin naar Disneyland Paris om zich helemaal te laten onderdompelen in feeërieke kerstdecoraties. Maar nog meer genoten ze van de qualitytime met hun familie.

0 reacties

 1. Vlaamse stylist van Lady Gaga stelde mee outfit samen voor eedaflegging Joe Biden: “Blij dat ik deel kon uitmaken van historisch moment”
  Showbizz

  Vlaamse stylist van Lady Gaga stelde mee outfit samen voor eedafleg­ging Joe Biden: “Blij dat ik deel kon uitmaken van historisch moment”

  Zo klein als Vlaanderen is, zo groot kunnen Vlamingen zijn. Toen hij 18 jaar was, wist Tom Eerebout uit Bredene niet wat hij wilde doen met zijn leven. Op zijn 25ste was hij plots de stylist van Kylie Minogue en nog eens vijf jaar later werd hij één van de twee hoofdstylisten van Lady Gaga. Zijn meest recente wapenfeit gaat nu ook de wereld rond: de opvallende maar veelgeprezen outfit die de zangeres droeg tijdens de eedaflegging van Joe Biden.
 1. Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkiezingsshow
  Play

  Miss België Celine Van Ouytsel verklapt welk gênante situatie vermeden werd door haar val bij de verkie­zings­show

 2. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips