Bilall Fallah en Adil El Arbi
Volledig scherm
PREMIUM
Bilall Fallah en Adil El Arbi © Photo News

Kenners dichten Bilall Fallah en Adil El Arbi een grootse Hollywoodcarrière toe: “In die twee moet iederéén z’n meerdere erkennen”

FilmNog even en regisseursduo Adil El Arbi (33) en Bilall Fallah (35) mag zichzelf Hollywood-royalty gaan noemen. Er is geen Vlaming die hun status benadert, zo menen insiders. Hoe ze dat voor elkaar kregen? Dat vroegen we aan filmexperts. “Vergeet onze acteurs, supersterren hebben we niet”, zegt regisseur Jan Verheyen (58). “Adil en Bilall, zíj zijn gearriveerd in Hollywood. Bij elk groot project dat in de steigers staat, zal hun naam op een lijst staan.”

5 reacties

 • Tom Caers

  1 maand geleden
  Ooooh zijn de mensen jaloers hier onderaan? Die twee zijn top. Wie geeft nu om jullie mening :-)
 • Marcus Camps

  5 maanden geleden
  Hun films vind ik net als die van Verheyen puberale rommel. Het kan me nooit langer boeien dan tien minuten.
 • Eric Vercouillie

  6 maanden geleden
  Zal ik een top 100 maken van de beste regisseurs ze komen er zeker niet op.voor. Bad boys eenheidsworst
 • Yves Gysel

  7 maanden geleden
  Hoop het voor hen. Compliment komt niet van de minste "Jan Verheyen". Een van de beste regisseurs, zoniet de beste van eigen bodem.
 • Christelle Vandermaelen

  7 maanden geleden
  Serieus? Ze hebben nog niet eens een eigen stijl, ze kopieren gewoon michael bay en jerry bruckenheimer stijl... en dat moet doorgaan voor de toekomst? Don't believe the hype!
 1. IN BEELD. Een superjacht, een kasteel en zelfs Beyoncé: dit was het extravagante huwelijk van Kourtney Kardashian & Travis Barker
  Play
  Celebrities
  2

  IN BEELD. Een superjacht, een kasteel en zelfs Beyoncé: dit was het extravagan­te huwelijk van Kourtney Kardashian & Travis Barker

  Wedding bells in Italië. Kourtney Kardashian (43) en Travis Barker (46) stapten zondagavond in het huwelijksbootje. De realityster en de drummer van Blink 182 gaven elkaar het jawoord in een kasteel in de Italiaanse plaats Portofino. De volledige trouw, die enkele miljoenen kostte, werd gesponsord door Dolce & Gabbana. Een kijkje in het extravagante huwelijk en de opvallende gastenlijst.