Ken je de Hanson Brothers nog? Die hebben nu een heel ander leven

RV
Ook al kent niemand echt de volledige tekst van het nummer, je mag 'MMMBop' gerust een stukje muziekgeschiedenis noemen. Maar het is voor de Hanson-broertjes helaas een eendagsvlieg gebleken: intussen zijn ze allemaal weer verdwenen in de anonimiteit. En daar werken ze vooral aan de volgende generatie, zo blijkt.

In 1997 stonden Isaac, Zac en Taylor bovenaan de hitlijsten, maar meer dan 20 jaar later concentreren ze zich vooral op hun gezin. Zo blijkt Taylor maar liefst 5 kinderen te hebben, met een zesde in de maak. Dat deelde hij mee op Instagram: "Wat is er beter dan papa zijn van vijf kinderen? Misschien papa zijn van zes. Baby Hanson komt er in december aan en we zijn overgelukkig", klonk het. Er komt dus nog een broertje of zusje bij voor Ezra (15), Penny (13), River (11), Viggo (9) en Wilhelmina (5).

En Taylor is niet de enige van de Hanson Brothers die een groot gezin gesticht heeft: ook Isaac en Zac hebben al een grote kroost. Zac, de jongste van de drie en de drummer, heeft intussen al vier kinderen: John (10), Junia (7), George (4) en Mary (2). Isaac heeft 'maar' drie kinderen: Clarke (11), James (10) en Nina (4). Met andere woorden: de drie jonge broertjes zijn intussen uitgegroeid tot drie vaders, die in totaal maar liefst 12 kinderen hebben (en binnenkort zelfs 13). Wie had dat ooit gedacht!
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronny Vansteelandt

  Leuk om te zien dat er nog normale mensen zijn onder de artiesten. Veel leuker om te lezen dan dat het weer over drugs gaat of over de club van 27.

 • Benoit Achten

  Ze hebben sinds 1997 11 cd's gemaakt waarvan er enkele zeer goede kritiek gekregen hebben (Allmusic). De reporter is een ééndagsvlieg als je het mij vraagt....

 • Tina Colpaert

  Nog nooit van gehoord?????

 • Erik Van Bever

  Daar zie je dat nooit de media mag geloven, ze schrijven toch wat ze willen. Ze kunnen je groot maken maar ook klein maken.

 • Jean Vermote

  In de V.S. staan ze vooral bekend als afschuwelijke band. Dus zeker geen hoogvliegers.