Kelly Pfaff vertelt in 'Dag Allemaal' hoe haar gezin omgaat met de coronapandemie
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly Pfaff vertelt in 'Dag Allemaal' hoe haar gezin omgaat met de coronapandemie © VTM

Kelly Pfaff merkt dat de coronapandemie haar gezin deugd doet: “Ambras zoeken op La Boum? Dat zouden mijn kinderen nooit doen”

ShowbizzKelly Pfaff debuteert dit jaar als tv-presentatrice in ‘Waar Voor Je Geld?’. Hoewel de coronapandemie een moeilijke periode was voor haar, is ze fier op hoe Shania (21) en Kenji (19) zich erdoor spartelen. En als haar man Sam Gooris (48) het zwaar heeft omdat hij niet op ’n podium kan staan? Dan haalt het gezin fratsen met hem uit. “Sam heeft Shania en Kenji het afgelopen jaar pas écht goed leren kennen”

4 reacties

 • Etienne Heyvaert

  4 maanden geleden
  Zeg nooit, nooit Kelly
 • gustaaf carpels

  4 maanden geleden
  Kelly en Sam daar heb ik respect voor gekregen Door het programma Paffs dat ik toch een aantal keren Mee gevold hebt omdat ik niet anders kon mijn vrouw volgde het.
 • LOU VERTOMMEN

  4 maanden geleden
  Zwijgen over wat uw kinderen wel of niet zouden doen is winter en zomer goed!
 • Annie Vancauteren

  4 maanden geleden
  Ambras zoeken mag nooit . Maar de crisis onderzoeken dat is de plicht van iedere burger . Voor de veiligheid van de burgers. Burgers controleren oké. Maar overheid en wetenschappers moeten ook worden gecontroleerd. Er zijn volgens veel experts meerdere oplossingen. Daar moet over gedebatteerd worden. Geen alleen recht om te spreken.