Kelly Pfaff vertelt in 'Dag Allemaal' hoe haar gezin omgaat met de coronapandemie
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly Pfaff vertelt in 'Dag Allemaal' hoe haar gezin omgaat met de coronapandemie © VTM

Kelly Pfaff merkt dat de coronapandemie haar gezin deugd doet: “Ambras zoeken op La Boum? Dat zouden mijn kinderen nooit doen”

ShowbizzKelly Pfaff debuteert dit jaar als tv-presentatrice in ‘Waar Voor Je Geld?’. Hoewel de coronapandemie een moeilijke periode was voor haar, is ze fier op hoe Shania (21) en Kenji (19) zich erdoor spartelen. En als haar man Sam Gooris (48) het zwaar heeft omdat hij niet op ’n podium kan staan? Dan haalt het gezin fratsen met hem uit. “Sam heeft Shania en Kenji het afgelopen jaar pas écht goed leren kennen”

4 reacties

 • Etienne Heyvaert

  1 jaar geleden
  Zeg nooit, nooit Kelly
 • gustaaf carpels

  1 jaar geleden
  Kelly en Sam daar heb ik respect voor gekregen Door het programma Paffs dat ik toch een aantal keren Mee gevold hebt omdat ik niet anders kon mijn vrouw volgde het.
 • LOU VERTOMMEN

  1 jaar geleden
  Zwijgen over wat uw kinderen wel of niet zouden doen is winter en zomer goed!
 • Annie Vancauteren

  1 jaar geleden
  Ambras zoeken mag nooit . Maar de crisis onderzoeken dat is de plicht van iedere burger . Voor de veiligheid van de burgers. Burgers controleren oké. Maar overheid en wetenschappers moeten ook worden gecontroleerd. Er zijn volgens veel experts meerdere oplossingen. Daar moet over gedebatteerd worden. Geen alleen recht om te spreken.
 1. Max Colombie ziet Rode Duivels-lied als een kans om lgbtq-rechten in Qatar aan te klagen: "Ik zou opgepakt kunnen worden als ik naar WK ga”
  Play
  Showbits
  18

  Max Colombie ziet Rode Dui­vels-lied als een kans om lg­btq-rech­ten in Qatar aan te klagen: "Ik zou opgepakt kunnen worden als ik naar WK ga”

  Met ‘Warrior’, het officiële supporterslied voor de Rode Duivels, is Max Colombie helemaal terug. De zanger en frontman van Oscar and the Wolf heeft een heel zware periode achter de rug. Hij praat nu heel openhartig over die angstaanvallen. “Soms werd ik zelfs bang van de veren van een dode duif aan de voordeur”, vertelt hij in Showbits. Mensen keken ook wel vreemd op toen bekend raakte dat hij het supporterslied zou afleveren, zeker omdat het WK Voetbal plaatsvindt in Qatar, een land dat het niet te nauw neemt met de mensenrechten. “Alleen al door daar binnen te gaan, zou ik veroordeeld kunnen worden. Maar met mijn song wil ik net aandacht vragen voor deze problematiek”, vertelt Max in een nieuwe Showbits.
 1. Amber Heard kiest nieuwe advocaten om financieel drama te vermijden: kosten lopen op tot 15 miljoen dollar
  Celebrities
  6

  Amber Heard kiest nieuwe advocaten om financieel drama te vermijden: kosten lopen op tot 15 miljoen dollar

  Opgeven? Dat staat niet in het woordenboek van Amber Heard (36). De beruchte ex-vrouw van Johnny Depp (59) houdt een wissel van de wacht en schakelt nieuwe advocaten in voor het beroep dat ze aantekende tegen Depp. Daarnaast ligt ze ook nog in de clinch met twee verzekeringsbedrijven, die weigeren om de kosten van haar verdediging te dekken. In totaal hangt er Heard een rekening van bijna 23 miljoen dollar boven het hoofd.