VTM2
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM2

Kelly Pfaff blikt terug op de strafste stunts uit ‘De Grootste Lefgozer’: “Er was altijd medische assistentie in de buurt”

TVHoewel ze al zowat haar hele leven voor de ­camera staat, ontpopt Kelly Pfaff (44) zich steeds nadrukkelijker als presentatrice. Vorig jaar mocht de echtgenote van Sam Gooris (49) nog ‘Waar voor je Geld?’ hosten op VTM 2, de voorbije weken was Kelly op die zender het sprankelende uithangbord van ‘De Grootste Lefgozer’. Een spel met durven en bluffen als rode draad. “De adrenaline gierde vaak plaatsvervangend door mijn lijf”, vertelt Kelly in TV Familie. “Bij elke proef dacht ik: ‘Zou ik dit durven en hoever zou ik gaan?’”

 1. RECENSIE. ‘A League of Their Own’: “Verhalen over vrouwen met slagkracht gaan er altijd in”
  PREMIUM
  TV

  RECENSIE. ‘A League of Their Own’: “Verhalen over vrouwen met slagkracht gaan er altijd in”

  Dat de sportzomer dit jaar aan de vrouwen is, is ook Prime Video opgevallen. Dertig jaar na het origineel brengt het platform nu een update van de filmklassieker ‘A League of Their Own’ naar het kleine scherm en maken we kennis met een groep nieuwe (huis)vrouwen die tegen het decor van de Tweede Wereldoorlog -en dus bij gebrek aan vacante mannen- de honkbalsport in leven moeten houden. Of deze achtdelige reeks ook honkvast blijft aan het origineel of buiten de gekende arena durft te pleuren? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
 2. STREAMINGTIP. ‘Victoria’s Secret: Angels and Demons’: lingerie, bloedmooie vrouwen en Jeffrey Epstein
  TV

  STREAMING­TIP. ‘Victoria’s Secret: Angels and Demons’: lingerie, bloedmooie vrouwen en Jeffrey Epstein

  Geen lingeriemerk zo controversieel als ‘Victoria’s Secret’. Zo getuigden heel wat modellen eerder al dat het label een onrealistisch schoonheidsideaal oplegde, waar ze nauwelijks aan konden voldoen. Al is dat nog maar het topje van de ijsberg, zo blijkt. In de driedelige docureeks ‘Victoria’s Secret: Angels and Demons’ - te bekijken op Streamz - vallen wederom heel wat lijken uit de kast.