EPA
Volledig scherm
© EPA

Kelly Clarkson officieel single verklaard door de rechtbank

CelebritiesKelly Clarkson (39) mag zich officieel weer vrijgezel noemen. De Amerikaanse zangeres vroeg begin deze zomer aan de rechter om haar officieel single te verklaren en Clarkson heeft ondertussen ook haar zin gekregen. Dat bevestigde het Amerikaanse magazine People.

 1. Oscar lonkt voor ‘Close’ van Lukas Dhont: is bekroond tot beste internationale film op National Board of Review Awards
  Film

  Oscar lonkt voor ‘Close’ van Lukas Dhont: is bekroond tot beste internatio­na­le film op National Board of Review Awards

  De film ‘Close’ van regisseur Lukas Dhont (31) blijft wereldwijd scoren. De prent ging eerder al aan de haal met onder meer de Grand Prix du Jury in Cannes, en de Belgische film is nu ook door de National Board of Review (NBR) bekroond tot beste internationale film. Deze prijs zou wel eens een belangrijk signaal kunnen zijn voor de Oscars, of Academy Awards, in maart 2023.
 2. ‘Grey’s Anatomy’-schrijfster Elisabeth Finch loog dat ze kanker had: “Het was de grootste fout van mijn leven”
  CELEBRITIES

  ‘Grey’s Anatomy’-schrijf­ster Elisabeth Finch loog dat ze kanker had: “Het was de grootste fout van mijn leven”

  Elisabeth Finch, de voormalige schrijfster van de televisieserie ‘Grey’s Anatomy’, geeft toe dat ze nooit kanker heeft gehad. De zware leugens over haar persoonlijke en medische geschiedenis leidden tot een ontslag, in maart 2022. In een interview met ‘The Ankler' praat ze voor het eerst over de situatie. “Ik heb gelogen en daar is geen excuus voor.”
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.