EPA
Volledig scherm
© EPA

Kelly Clarkson moet haar ex-man maandelijks 170.000 euro aan alimentatie betalen

CelebritiesKelly Clarkson (39) en haar ex-man Brandon Blackstock (44) mogen dan wel (bijna) gescheiden zijn, maar de zangeres is nog niet meteen van haar voormalige echtgenoot af. De rechter die hun zaak behandelde, oordeelde namelijk dat Clarkson haar ex maandelijks 200.000 dollar (zo’n 170.000 euro) aan alimentatie moet betalen. En daar blijft het niet bij…

6 reacties

 • Nico Lapierre

  2 maanden geleden
  Veel te weinig! Was het een man geweest hij moest de helft afgeven van zijn loon!
 • Joke Kay

  2 maanden geleden
  Allez die rechters zullen het wel allemaal regelen.
 • Tom Van Calster

  2 maanden geleden
  Mooi zo. Vrouw en man zijn evenwaardig toch?
 • Angelo De vie

  2 maanden geleden
  Ok hij heeft er recht op, maar mijn kindje moet het met veeeeeeeel minder doen, 19000 per kind, ja hallooo
 • dirk dirksen

  2 maanden geleden
  Waarom niet. Erczijn zoveel vrouwen die de ex pluimen bij scheiding
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.