Kelly Clarkson en haar ex Brandon Blackstock in 2019
Volledig scherm
Kelly Clarkson en haar ex Brandon Blackstock in 2019 © FilmMagic

Kelly Clarkson moet ex-man meer dan 41.000 euro per maand betalen aan alimentatie (en dat is niet alles)

CelebritiesNa ruim twee jaar is de scheiding van Kelly Clarkson (39) en haar ex Brandon Blackstock (45) helemaal rond. Uit rechtbankdocumenten blijkt dat de Amerikaanse zangeres daarbij diep in de buidel moet tasten. Dat schrijft TMZ.

 1. Meghan Markle huilt tranen met tuiten in eerste trailer van Netflixdocu: “Niemand ziet wat er achter gesloten deuren gebeurt”
  Play
  Film

  Meghan Markle huilt tranen met tuiten in eerste trailer van Netflixdo­cu: “Niemand ziet wat er achter gesloten deuren gebeurt”

  De Netflixdocu van prins Harry (38) en Meghan Markle (41) krijgt steeds meer vorm. Eind november kondigde het streamingplatform al de releasedatum aan en op donderdag gaf Netflix ook de eerste beelden vrij. In de trailer, die je hierboven kan bekijken, krijgen we alvast enkele foto’s uit het privéleven van het koppel te zien. Daarnaast komen ook de hertog en hertogin van Sussex zélf aan het woord. “Als de belangen zo groot zijn... hoor je ons verhaal toch beter van ons?”
 1. Pintje aan de toog en geweer op zak: ‘Stranger Things’-ster David Harbour speelt kerstman in nieuwe actiefilm ‘Violent Night’
  Play
  Film

  Pintje aan de toog en geweer op zak: ‘Stranger Things’-ster David Harbour speelt kerstman in nieuwe actiefilm ‘Violent Night’

  Hadden Mariah Carey (52) en Bruce Willis (67) een zoon, dan was het waarschijnlijk David Harbour (47) in de kerstfilm ‘Violent Night’. De gloednieuwe actie-komedie is namelijk een kerstversie van de film ‘Die Hard’. En ‘Stranger Things’-ster David Harbour, die neemt de rol van betwiste kerstman met veel plezier op zich: “Zo zag je hem nog nooit.”