Keke Palmer (links) - Zendaya (rechts)
Volledig scherm
Keke Palmer (links) - Zendaya (rechts) © AFP/ Getty Images for TIME

Keke Palmer wordt vergeleken met Zendaya en kan daar niet mee lachen: “Ik ben een onvergelijkbaar talent”

CelebritiesActrice Keke Palmer (28) staat in het middelpunt van een groot Twitter-debat. Haar carrière wordt namelijk onder de loep genomen en vergeleken met die van collega Zendaya (25). Twitteraars beweren dat Zendaya succesvoller is en dat het verschil in succes het gevolg is van colorisme. Palmer besloot de virale tweets het zwijgen op te leggen door zelf een reactie de wereld in te sturen waarin ze van zich afbijt. “Een goed voorbeeld van colorisme is geloven dat ik met iedereen kan worden vergeleken. Ik ben een onvergelijkbaar talent”, aldus Keke.

1 reactie

 • Ann Verschueren

  4 maanden geleden
  Inderdaad niet te vergelijken. Zendaya heeft véél meer klasse, alleen al op gebied van kleding
 1. KIJK. Urenlang paraderen in bikini en fotoshoots in het zwembad: zo stomen Miss België-finalistes zich in Egypte klaar voor de kroon
  Play
  BV

  KIJK. Urenlang paraderen in bikini en fotoshoots in het zwembad: zo stomen Miss Bel­gië-finalistes zich in Egypte klaar voor de kroon

  Om 5 uur ‘s ochtends gaat de wekker in Egypte, maar geen enkele finaliste die tegen haar zin aan de dag begint. Van foto- en videoshoots in het zwembad tot uren in bikini paraderen bij een gevoelstemperatuur van dertig graden: gun uzelf een exclusieve blik achter de schermen op de finalistenreis van Miss België. De 32 dames stomen zich de hele week klaar op de verkiezing in het Baron Resort in Sharm El Sheikh. Op 11 februari 2023 komen we te weten wie van hen de kroon van Chayenne Van Aarle (23) overneemt.
 2. Na de emotionele getuigenis van Dennie in 'Out Of Office': "Onrechtstreeks door militair Jürgen Conings bij het programma beland”
  Play
  Showbits
  2

  Na de emotionele getuigenis van Dennie in 'Out Of Office': "Onrecht­streeks door militair Jürgen Conings bij het programma beland”

  Op VTM kon je kijken naar de tweede aflevering van ‘Out Of Office’. Het programma draait rond mensen die kampen met een burn-out en de bewoners van de zorgboerderij De Emiliushoeve en verovert de harten van de Vlamingen. Fabrieksarbeider Dennie (36) deed gisteravond z’n opmerkelijke verhaal, over hoe hij onrechtstreeks via Jurgen Conings in het programma terecht kwam. Jarne wil vooral weten hoe het nu met hem gaat, want de opnames dateren al van enkele maanden geleden. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 3. RECENSIE. ‘Echo 3’: “Ook een Michiel Huisman kan middelmatige keuzes maken”
  PREMIUM
  TV
  2

  RECENSIE. ‘Echo 3’: “Ook een Michiel Huisman kan middelmati­ge keuzes maken”

  Michiel Huisman die naast Luke Evans schittert in een tv-serie gemaakt door de Oscarwinnende pen achter ‘The Hurt Locker’ en ‘Zero Dark Thirty’: dat ruikt verdacht veel naar prestige-tv. Maar of deze nieuwste brok suspense op Apple TV+ over gijzelende drugskartels ook genoeg ‘poeier’ heeft om u in extase te brengen? Of toch tien afleveringen lang z’n kruit verschiet? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.