RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Kedist Deltour ondanks inreisverbod net op tijd in Israël voor Miss Universe: “Bang en constant stress”

ShowbizzDertien minuten voor opstijgen mocht ze dan toch op het vliegtuig, dankzij een persoonlijke ingreep van de Israëlische ambassadeur. Een hele ochtend leek Miss Universe ­– na een negatief advies en het nieuwe inreisverbod ­– het zonder Belgische kandidate te moeten stellen. Maar Kedist Deltour (24) raakte alsnog in Eliat. Met ­– volgens bookmakers ­– kans op de kroon. “Ik heb zelfs een bootcamp aan de miss-academie in Houston gevolgd.”

11 reacties

 • Hilde Weymeersch

  1 jaar geleden
  Blijf dan thuis als je daarvan ook al stress krijgt. Direkt opgelost.
 • Luc Verbeek

  1 jaar geleden
  Wel meiske , was je hier gebleven had je jezelf die stress en zorgen bespaart . 't Is het ene of het andere . Dus niet zeuren want eigen schuld , dikke bult . Toch wens ik je alsnog veel succes .
 • Gerard Baron

  1 jaar geleden
  Dat mens moet standepede terug keren. Ze heeft daar niets te zoeken.
 • Paul Kuijer

  1 jaar geleden
  Zeker een mooie dame, maar in deze tijden moesten dat soort evenementen maar eens uitgesteld worden. Onnodig reizen vindt ik dit. Zelf ben ik al 2 zomers niet op vakantie geweest om zo weinig mogelijk verplaatsingen te doen. Anderen interesseert dat niets.
 • Jan Gijsen

  1 jaar geleden
  Inderdaad, het gereis en gevlieg is de grote verspreider van het virus. De omikron variant gaat ervoor zorgen dat alle grenzen van alle landen dicht gaan en dit voor eeuwig . In armen landen in Afrika gaan de inwoners niet verder dan hun eigen dorp. En daar is er geen probleem met het virus.