RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Kedist Deltour ondanks inreisverbod net op tijd in Israël voor Miss Universe: “Bang en constant stress”

ShowbizzDertien minuten voor opstijgen mocht ze dan toch op het vliegtuig, dankzij een persoonlijke ingreep van de Israëlische ambassadeur. Een hele ochtend leek Miss Universe ­– na een negatief advies en het nieuwe inreisverbod ­– het zonder Belgische kandidate te moeten stellen. Maar Kedist Deltour (24) raakte alsnog in Eliat. Met ­– volgens bookmakers ­– kans op de kroon. “Ik heb zelfs een bootcamp aan de miss-academie in Houston gevolgd.”

11 reacties

 • Hilde Weymeersch

  1 maand geleden
  Blijf dan thuis als je daarvan ook al stress krijgt. Direkt opgelost.
 • Luc Verbeek

  2 maanden geleden
  Wel meiske , was je hier gebleven had je jezelf die stress en zorgen bespaart . 't Is het ene of het andere . Dus niet zeuren want eigen schuld , dikke bult . Toch wens ik je alsnog veel succes .
 • Gerard Baron

  2 maanden geleden
  Dat mens moet standepede terug keren. Ze heeft daar niets te zoeken.
 • Paul Kuijer

  2 maanden geleden
  Zeker een mooie dame, maar in deze tijden moesten dat soort evenementen maar eens uitgesteld worden. Onnodig reizen vindt ik dit. Zelf ben ik al 2 zomers niet op vakantie geweest om zo weinig mogelijk verplaatsingen te doen. Anderen interesseert dat niets.
 • Jan Gijsen

  2 maanden geleden
  Inderdaad, het gereis en gevlieg is de grote verspreider van het virus. De omikron variant gaat ervoor zorgen dat alle grenzen van alle landen dicht gaan en dit voor eeuwig . In armen landen in Afrika gaan de inwoners niet verder dan hun eigen dorp. En daar is er geen probleem met het virus.
 1. Liefdeskriebels spatten van het scherm in ‘Cupido ofzo’
  TV
  1

  Liefdes­krie­bels spatten van het scherm in ‘Cupido ofzo’

  Het eerste seizoen was een schot in de roos, maar het tweede seizoen van ‘Cupido ofzo’ hinkt wat achterop. Na een valse start vorig najaar werden de afleveringen opgespaard tot januari en met 250.000 live kijkers vorige week brak het datingbureau voor jongeren met een beperking opnieuw geen potten. Toch is er sinds het eerste seizoen niets veranderd. De deelnemers zijn nog net zo schattig, de gevoelens even echt.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.