Joel Hoylaerts / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Joel Hoylaerts / Photo News

Kato van The Starlings wandelt op 30ste verjaardag voor goede doel: "Geen zin om te feesten, wel om mama te eren"

ShowbizzGeen speciale cadeaus voor haar 30ste verjaardag, maar een warme oproep om medisch onderzoek naar Parkinson te steunen. "Ik heb het te moeilijk om te vieren", zegt Kato Callebaut van The Starlings. Haar mama overleed vier maanden geleden aan een zeldzame vorm van de ziekte en zou op 26 augustus, Kato's verjaardag, ook jarig zijn. "Normaal vierden we samen, nu ga ik voor haar wandelen."

1 reactie

 • Selma Desmet

  4 maanden geleden
  Lieve dame, én ze kan nog fantastisch zingen ook👌
 1. Butler schildert Ghislaine Maxwell op proces af als strenge "vrouw des huizes" van Epstein
  Play

  Butler schildert Ghislaine Maxwell op proces af als strenge "vrouw des huizes" van Epstein

  Op haar proces vanwege sekshandel met minderjarige meisjes is Ghislaine Maxwell, voormalige geliefde en handlanger van de in 2019 overleden Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein, afgeschilderd door een voormalig lid van het huispersoneel, Juan Alessi, als de “vrouw des huizes” van de financier, die alles deed om zijn seksuele misdrijven geheim te houden. Alessi zei ook dat hij zich ‘Jane’ herinnerde. ‘Jane’ getuigde eerder deze week hoe Epstein haar op haar veertiende geregeld misbruikte, soms in aanwezigheid van Maxwell.
 2. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.