Katja Schuurman en partner Freek van Noortwijk
Volledig scherm
Katja Schuurman en partner Freek van Noortwijk © Brunopress

Katja Schuurman over haar huwelijk: “We hebben nooit een open relatie gehad”

ShowbizzKatja Schuurman (46) schept duidelijkheid in een interview met het magazine Beau Monde. Daarin vertelt de Nederlandse actrice en presentatrice dat ze nooit met haar man Freek (32) een open relatie heeft gehad. Wel vindt zichzelf losser dan haar man Freek en ex-man Thijs als het om opvoeden gaat. “Wat het opvoeden van Sammie (11) betreft botsen we wel eens.”

 1. 

Paul D’Hoore en Celine Van Ouytsel winnen het eerste seizoen van ‘Even Goeie Vrienden’
  Play
  TV

  Paul D’Hoore en Celine Van Ouytsel winnen het eerste seizoen van ‘Even Goeie Vrienden’

  Een kleine maand geleden waren ze nog onbekenden voor elkaar, maar de afgelopen weken ontpopten ze zich tot een ijzersterk team. Paul D’Hoore (63) en Celine Van Ouytsel (26) zijn de allereerste winnaars van de quiz ‘Even Goeie Vrienden’. Het duo nam het donderdagavond op tegen Kelly Pfaff en Jeroen Verdick en wonnen nipt met 14 versus 12 punten. Het geheim van hun succes: de kalmte bewaren. En dat was volgens Celine vooral de verdienste van haar quizpartner: “Ik ben een stresskip, maar Paul bleef altijd kalm.” En ook Paul had nog mooie woorden voor de ex-Miss België: “Zonder haar was ik hier niets geweest.”
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.