Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Katja Retsin hoopt dat haar hoogsensitieve zoon kan aarden in het eerste leerjaar: “Sommige dingen komen hard binnen bij hem”

ShowbizzEen bekend beeld, straks op 1 september: kleine kindjes die met een veel te groot ogende boekentas de speelplaats van het eerste leerjaar op stappen. Een van hen is dit jaar Matisse (6), het zoontje van Katja Retsin (47) en Jan Schepens (48). Mama is nu al benieuwd hoe haar jongste zal omgaan met het stilzitten en het puntensysteem. Dat vertelt ze het in blad Story.

12 reacties

 • Linda Wellekens

  2 jaar geleden
  Als we de kinderen zo blijven pamperen, worden ze nooit groot, natuurlijk .... Dit is een zieke maatschappij, hoe zou dat nu komen ?
 • Herman Mattheus

  2 jaar geleden
  Dus bijna alle kinderen zijn abnormaal. ADD; Hoog sensitief een van de honderden Autisme stoornissen......Als dit allemaal waar is is het misschien tijd om de mensheid te laten verdwijnen. Gaat die generatie ooit in staat zijn om de wereld te beheren? Of zijn dit allemaal aandoeningen uitgevonden door slimme wetenschappers /professoren om dik geld te verdienen?
 • Jan De Metsenaere

  2 jaar geleden
  man man man, "mijn kind is extra gevoelig"
 • guy matheussen

  2 jaar geleden
  de teloorgang van de mensheid heeft zich ingezet. zijn er nog normale kinderen.
 • Marc Sierens

  2 jaar geleden
  Modegril van deze tijd en de bv kinderen kunnen niet ontbreken waarover moeten ze anders kletsen in de boekjes.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!