Katja Retsin vertelt in Story over de goede band met haar dochter Milla.
Volledig scherm
PREMIUM
Katja Retsin vertelt in Story over de goede band met haar dochter Milla. © Katja Retsin

Katja Retsin blikt met dochter Milla vooruit naar haar plechtige communie: “Dankzij een talentencoach is ze enorm opengebloeid”

ShowbizzMilla (11), de dochter van Katja Retsin (48) en Jan Schepens (50), is een sandwichkind. Ze moet de spotlights met andere woorden vaak afstaan aan oudere zus Manou (15) en jongere broer Matisse (7). Maar in 2021 krijgt zij de meeste aandacht, nu ze haar plechtige communie doet en naar het middelbaar gaat. “Ze staat steeds meer op haar strepen en dat is mooi om te zien”, vertelt Katja. Al zorgde de coronacrisis ook al voor traantjes bij het gezin Retsin. En dan is er nog de financiële impact. “In maart zit Jan exact één jaar zonder inkomen. Extra’s zitten er op dit moment niet in.”

6 reacties

 • Frank Billiauw

  1 maand geleden
  Waar gaat de wereld heen!
 • Francis Smet

  1 maand geleden
  Voor wat heeft die een talentencoach nodig? Kunnen de kinderen zichzelf niet meer ontplooien. Moet alles onder hun gat worden geschoven. Wat gaat er gebeuren als die echte beslissingen in het leven moeten nemen. En dan maar roepen dat er meer burn-outs zijn, niet moeilijk als ze zelf nooit oplossingen hebben moeten zoeken en mentale weerstand opbouwen. Bepamper de jeugd nog wat meer en we hebben generaties waar men niets mee aan kan. Of het moeten BV’kes worden !Precies of die hebben meerwaarde.
 • GERY VANDEWALLE

  1 maand geleden
  Alle een jaar niet werken, man werk genoeg hoor als je wil.en toch al dromen van vakantie...om uit te rusten zegt veel!Leper els
 • Selma Desmet

  1 maand geleden
  Mooi meisje! Veel succes
 • DANNY WITTEVRONGEL

  1 maand geleden
  Tegenwoordig heb je blijkbaar voor alles en nog wat een coach nodig. Mensen kunnen precies niks meer uit zichzelf?
 1. Katja Retsin en Jan Schepens vieren 20 jaar huwelijk: “We zouden elk apart kunnen voortleven, maar samen staan we sterker”
  PREMIUM
  Showbizz

  Katja Retsin en Jan Schepens vieren 20 jaar huwelijk: “We zouden elk apart kunnen voortleven, maar samen staan we sterker”

  Een avontuurlijk gek koppel, zo omschrijven Katja Retsin (48) en Jan Schepens (49) zichzelf. Een vrolijke term waarachter een relatie van dertig jaar (waarvan twintig getrouwd) schuilt. Met ups, downs en zelfs een breuk in 2004. “Wij zoeken altijd naar een manier om te laten weten dat we er nog zijn voor elkaar”, klinkt het warm en eensgezind.
 2. Deze week in ‘Familie’: Zjef raakt hoe langer hoe meer op ramkoers met Rudi en Mieke laat zich als kersverse baas echt gelden
  TV

  Deze week in ‘Familie’: Zjef raakt hoe langer hoe meer op ramkoers met Rudi en Mieke laat zich als kersverse baas echt gelden

  Het zit er deze week weer bovenarms op in ‘Familie’ Met dank aan de heren Zjef (Jan Van Den Bosch) en Rudi (Werner De Smedt), al lang een fijn koppel, maar al even lang ook gedoodverfde ruziemakers. Dat is deze week niet anders. De voorbije weken was Zjef de stuwende kracht om mee de vijftigste verjaardag van Rudi te organiseren. Tot op het moment dat er weer een leugentje van Rudi komt bovendrijven. Zjef heeft er genoeg van en trekt zijn conclusies. Heeft de zoveelste ruzie dramatische gevolgen of niet?
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"