HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN

Kathleen Aerts: “Seks mag ook al eens op een andere plek. Of op een ongewoon moment”

Ooit zong ze van Oya Lélé, toen verhuisde ze naar Zuid-Afrika. Kathleen ontluisde, ze ontbolsterde. De nieuwe versie is een verademing. Het is er één die praat over verdriet - niet het soort dat je rijmpjesgewijs bezingt in liedjes - maar over pijn met een grote P. Over liefde met een grote L. Zelfs seks met een grote S. “Steven en ik hebben een gezonde sekslust en zijn daar graag creatief mee. Het mag ook al eens op een andere plek. Of op een ongewoon moment. Dat is essentieel.”

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Erik Van Looy gaat strijken en speculaties over de relatiestatus van Steven Van Gucht: dit was 'De Slimste Mens’
  Play
  TV

  Erik Van Looy gaat strijken en specula­ties over de relatiesta­tus van Steven Van Gucht: dit was 'De Slimste Mens’

  Geen twee zonder drie is het spreekwoord, maar dat ging niet op voor CD&V-voorzitter Joachim Coens (55). Hij werd tijdens zijn derde deelname aan ‘De Slimste mens ter Wereld’ fijngemalen door de inmiddels ervaren rot Gloria Monserez (20) en nieuwkomer Steven Van Gucht (45). Vakjuryleden Bart Cannaerts (41) en Rik Verheye (34) gaven het beste van zichzelf als onschuldige hooligans met zowaar een supporterslied over de deelnemers én de presentator.