HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN

Kathleen Aerts: “Seks mag ook al eens op een andere plek. Of op een ongewoon moment”

Ooit zong ze van Oya Lélé, toen verhuisde ze naar Zuid-Afrika. Kathleen ontluisde, ze ontbolsterde. De nieuwe versie is een verademing. Het is er één die praat over verdriet - niet het soort dat je rijmpjesgewijs bezingt in liedjes - maar over pijn met een grote P. Over liefde met een grote L. Zelfs seks met een grote S. “Steven en ik hebben een gezonde sekslust en zijn daar graag creatief mee. Het mag ook al eens op een andere plek. Of op een ongewoon moment. Dat is essentieel.”

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. RECENSIE. ‘Succession 3’: “HBO-hemel op een gouden plateautje”
  TV

  RECENSIE. ‘Succession 3’: “HBO-he­mel op een gouden plateautje”

  Als uw idee van een tv-reeks over een ruziemakende familie zich beperkt tot een zatte tante Rita en een overspelige nonkel Jan, dan bent u nog niet aan de nieuwe patatjes. ‘Succession’, een dramareeks die al dan niet gebaseerd is op de Murdoch-dynastie, is aan z’n derde deel toe op Streamz en is vastbesloten een strak vervolg te breien aan de cliffhanger van vorig seizoen. Of u moet afglijden in deze slangenkuil van de harde New Yorkse zakenwereld of beter bij de bomma van ‘Familie’ op de koffie blijft? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.