Kathleen Aerts
Volledig scherm
PREMIUM
Kathleen Aerts © Dieter Bacquaert

Kathleen Aerts en Steven geven elkaar opnieuw het jawoord: “2021 was niet het meest romantische jaar van ons huwelijk”

Showbizz“Elke keer als ik ons domein oprijd, krijg ik kriebels in de buik. Dat hebben we samen toch maar férm gedaan”, zegt Kathleen Aerts (43). Nochtans leek de verbouwing van hun Droom Guesthouse de romantiek tussen haar en Steven (36) te fnuiken. Hun tweede huwelijksreis kwam dan ook op het juiste moment om hen te doen inzien waar het écht om draait. Wij spraken hen over de hoogte- en dieptepunten in hun twaalf jaar huwelijk. “Als onze zonen zich later na drie maanden verloven, hebben we weinig recht van spreken”

0 reacties

 1. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  13

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.
 2. Waarom de schijnbaar onschuldige vakantiefoto's van koningin Letizia beroering veroorzaken
  Royalty
  11

  Waarom de schijnbaar onschuldi­ge vakantiefo­to's van koningin Letizia beroering veroorza­ken

  De Spaanse koninklijke familie verblijft nog steeds op Mallorca voor hun jaarlijkse vakantie. De royals proberen er even te ontsnappen aan hun zorgen, maar de Spaanse pers houdt elk detail nauwlettend in de gaten. Zo zorgen foto’s van koningin Letizia (49) tijdens een bezoek aan een markt voor beroering: niet alleen noemen sommige royaltywatchers het een “schijnvertoning”, ook krijgt Letizia kritiek op haar “veel te korte jurk”.
 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 2. Zo pakt James Cooke zijn stemproblemen aan: “Gert gelooft er niet in”
  Play
  Showbizz
  1

  James Cooke bubbelt erop los én wie gaat er poedel­naakt in de musical 'Vergeet Barbara'?

  Eind dit jaar gaat de feelgood musical ‘Vergeet Barbara’ in première. Op ‘Tien om te Zien’ kon Showbits-reporter Jarne de cast alvast aan het werk zien en hen strikken voor een interview. James kampt wel met stemproblemen, maar gelukkig heeft hij daar al een oplossing voor bedacht. Al zijn Gert, Jonas en Jelle niet meteen overtuigd van de werking ervan. Bekijk het allemaal in deze nieuwe Showbits-video.