Kate Ryan in Story
Volledig scherm
PREMIUM
Kate Ryan in Story © RV

Kate Ryan voelt zich sterker dan ooit dankzij haar man en plusdochter: “We hebben geen baby nodig om onze liefde aan elkaar te bevestigen”

ShowbizzHet verlies van haar mama heeft ze een plaats gegeven, ze overwon een eetstoornis, richtte een fashion webshop op én vond de liefde van haar leven bij Kristof Steegmans. Kate Ryan (41) voelt zich dan ook beter dan ooit. De zangeres doet er alles aan om haar donkere gedachten te weren. “Als ik in de spiegel kijk, zie ik meestal een krachtige vrouw. Maar uiteraard zijn er ook nog mindere momenten, ik schaam me daar niet voor.” 

4 reacties

 • Hilde Weymeersch

  1 jaar geleden
  Een mooie vrouw. Altijd geweest.
 • jefke vermeulen

  1 jaar geleden
  Hopelijk zal ze niet terug gaan zingen. Amaai mijn oren.
 • Frank Hageman

  1 jaar geleden
  Het mag wel eens zeker,toffe madam
 • Vumilia Namushosi

  1 jaar geleden
  Top reactie van een krachtige vrouw
 1. Coely is terug na pauze van zes jaar: “Ik kan beter om met de uitdagingen van het leven”
  Play
  Muziek

  Coely is terug na pauze van zes jaar: “Ik kan beter om met de uitdagin­gen van het leven”

  “I’m back, back like I never left”, zingt ze in ‘Run It Up’. Na een pauze van zes jaar is Coely terug, en hoe. In een uitverkochte Roma in haar hometown Borgerhout kreeg ze vrijdag het publiek volledig naar haar hand. Met dit optreden trekt de zangeres definitief een streep onder een bijzonder moeilijke periode. Zo kampte Coely met een depressie. “Het werd me allemaal te veel. Op een bepaald moment dacht ik: ‘Voor mij hoeft het niet meer, ik maak er een einde aan’”, zei ze in een interview in ‘Humo’. Maar ondertussen voelt de Antwerpse hiphopster zich goed in haar vel: “Ik heb een periode met veel ups and downs achter de rug, maar daardoor heb ik ook mezelf leren kennen. Door te babbelen met psychologen. Door beter voor mezelf te zorgen. En door mama te worden, waardoor je prioriteiten sowieso verschuiven. Het leven zal altijd uitdagingen met zich meebrengen, maar ik kan er nu beter mee om.”
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. Familie van chauffeur die crashte met prinses Diana niet te spreken over komend seizoen 'The Crown’: “Dit is onmenselijk”
  Royalty

  Familie van chauffeur die crashte met prinses Diana niet te spreken over komend seizoen 'The Crown’: “Dit is onmense­lijk”

  In de nacht van 30 op 31 augustus 1997 kwam Lady Diana op tragische wijze om bij een auto-ongeluk in Parijs. Bijna zesentwintig jaar na de dood van Diana maakt Netflix zich op om deze gebeurtenis na te vertellen in hun hitserie ‘The Crown’. Maar lang niet iedereen vindt het gepast om deze verschrikkelijke beelden opnieuw tot leven te wekken. Ook de broer van Henri Paul, Diana’s chauffeur die toen achter het stuur zat, noemen wat Netflix doet “walgelijk”.
 4. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.