Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kate Middleton heeft nichtje Lilibet nog niet gezien, ook niet via FaceTime

RoyaltyExact een week na de geboorte van Lilibet heeft Kate Middleton (39) gereageerd op haar nieuwste familielid. Samen met First lady Jill Biden bezocht de hertogin van Cambridge een school en tijdens dat bezoek vroeg een van de NBC-reporters Kate naar haar nichtje Lilibet. “Ik wens haar het allerbeste. Ik kan niet wachten om haar te ontmoeten”, aldus de hertogin. Opvallend: Kate heeft het kindje van Meghan en Harry ook nog niet gezien via FaceTime of videogesprek.

4 reacties

 • maarten mouton

  2 maanden geleden
  Zegt toch veel allemaal, van beide kanten.
 • Bo Uvier

  2 maanden geleden
  AUB geef aan die Megan-borderline toestanden toch niet meer gewicht dan nodig, dit is waar ze op kikt en haar inkomsten uit haalt.
 • robrecht Peeters

  2 maanden geleden
  dan weet ze nog niet met welke huidskleur dit kind het leven doormoet. Hopelijk niet al te paars
 • Luciano Van As

  2 maanden geleden
  Zou ze de baby wel willen zien?
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.