Een beeld uit het nieuwe seizoen van 'Stranger Things'
Volledig scherm
Een beeld uit het nieuwe seizoen van 'Stranger Things' © Photo News

Kate Bush bedankt fans voor hernieuwde interesse in ‘Running Up That Hill’ dankzij ‘Stranger Things’

MuziekDankzij het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ krijgt het nummer ‘Running Up That Hill' van Kate Bush (63) een nieuw leven. En daar is de zangeres erg blij mee, laat ze weten aan streamingdienst Netflix. 

1 reactie

 • Marjan Frankie

  2 maanden geleden
  Top Dame ze verdiend het
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Ex-Miss Belgian Beauty’s reageren op overlijden Ignace Crombé: “Dankzij hem heeft mijn leven zich op een bepaalde manier gevormd”
  BV

  Ex-Miss Belgian Beauty’s reageren op overlijden Ignace Crombé: “Dankzij hem heeft mijn leven zich op een bepaalde manier gevormd”

  Ignace Crombé is op 65-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een agressieve pancreaskanker. De man was vooral bekend als de organisator en gezicht van de Miss Belgian Beauty-verkiezing. Verschillende voormalige winnaressen reageren nu op z'n overlijden. “De enige faxen die ik tijdens mijn leven heb gekregen, kwamen allemaal van hem.”