Kat Kerkhofs zet Gert Verhulst op zijn plaats in ‘Dancing With The Stars’: “Tien punten voor die ‘burn’”

Gert Verhulst en Kat Kerkhofs
SBS Gert Verhulst en Kat Kerkhofs
Kat Kerkhofs heeft in de halve finale van ‘Dancing With the Stars’ Gert Verhulst vanavond eventjes fijntjes op zijn plaats gezet. Kat maakte een grap over de technische storingen bij een aantal voorstellingen van de Studio 100-musical ‘40-45’.

Kat Kerkhofs kwam samen met haar danspartner Nick van de dansvloer nadat ze net op een musicalnummer had gedanst. Gert Verhulst ontving haar met open armen na de straffe prestatie die ze neerzette. Ik wist niet dat je musicalambities had”, zei Gert na de dans van Kat. “Wil je mij inhuren?”, vroeg Kat zich daarop gevat af. “In de eerste scène sterven er al een paar mensen, dus er zijn mogelijkheden voor jou”, lachte Gert instemmend. “Oké bedankt”, grinnikte Kat. “Het is dan maar te hopen dat er dan geen technische fouten zijn.”

Daarop barstte de zaal in lachen uit, met Gert als een van de luidste lachers. “Ach, dan ben je lekker vroeg thuis die avond. Zullen we dan maar naar de jury gaan?”, verlegde Gert het gesprek terwijl hij naar jurylid Jan Kooijman keek. “Nou, ik geef sowieso tien punten voor de ‘burn’”, lachte die.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Anne Van Hamme

  Kat is zeker een toffe hoor. Idd. ze gaat boyfriend Mertens misschien nog in de schaduw zetten, maar dat is dan wel credit voor die voetballer he. Zonder zijn naam zou men nog niet zoveel hebben gehoord van mej. Kerkhofs. Katje doet da goe en is echt sympa, maar er zijn er nog véél betere dansers en meer indrukwekkende dames in the shadows, maar dat is maar weer op de juiste plaats zijn op het juiste moment. That's life.

 • godelieve rigo

  Top Kat, we hebben er kunnen om lachen.

 • Lydia Appelmans

  Aan zelfbewustzijn ontbreekt het haar zeker niet. Dat haar man haar deelname niet ziet zitten trekt ze zich duidelijk niet aan.

 • Grete Timmons

  Allemaal grappen die gescript zijn, zoals ook alle "grappen" in de slimste mens.

 • Bert Camps

  Ik kijk er niet naar maar heb nu wel het fragment gezien, ik vind er niks aan... flauwe grap, trouwens teveel Gert, James en nu ook Kat op die tv. ik zap het nu al weg. Een oproep aan Jan Eelen, jongen toch, doe nog eens een keertje iets met die acteurs van in de gloria, het eiland,... we snakken ernaar... please?? En dan geen callboys 2 aub. Of waarom geen vervolg op van vlees en bloed, regelrechte amussements tv waar een mens voor thuis bleef!