Kat Kerkhofs stelt fitnessboek voor: “Ik kan je personal trainer zijn”

Kat Kerkhofs met haar boek 'Body Goals'
SBS Kat Kerkhofs met haar boek 'Body Goals'
Kat Kerkhofs (30) heeft een eigen boek uitgebracht. Daarin geeft de vrouw van Dries Mertens tips om het ideale lichaam te krijgen.

Naast voetbalvrouw en televisiemaakster mag Kat Kerkhofs zich nu ook schrijfster noemen. Samen met kinesist Marius Gielen bracht ze het fitnessboek ‘Body Goals’ uit waarin je via haar persoonlijke advies een droomlichaam kan bekomen. Van een bikinibody, over een ronde kont tot een steenharde sixpack. 

Kat stelde haar boek voor in ‘Gert Late Night’. “Zelf eet ik superveel”, zei Kat die in Leuven zelf een fitnesszaak uitbaat. “Ik geloof heel hard in het nut van een personal trainer en met dit boek kan ik dat zijn. Ik ben een realistisch Bourgondische dame die nu toch iets aan mijn gezondheid kan doen.”

Het boek ligt vanaf 1 mei in de winkels.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.