Kat Kerkhofs vermomt zich als Russische journaliste
Volledig scherm
PREMIUM
Kat Kerkhofs vermomt zich als Russische journaliste © VIER

Kat Kerkhofs neemt Dries Mertens beet tijdens persconferentie: “Shit, hij gaat boos op mij zijn’, dacht ik”

ShowbizzVermomd als Russische journaliste op een officiële persconferentie van de Rode Duivels haar eigen Dries Mertens (34) beetnemen. Van een ‘Katje voor de sfeer’ gesproken. Kat Kerkhofs (32) liet alles filmen voor haar EK-vlog bij GoPlay en geeft vandaag een inkijk in die metamorfose, wie er in het complot zat én hoe manlief reageerde. “Ik heb het hem pas ‘s avonds verteld”, aldus Kat, die haar man nog weken moet missen. “Uitzonderlijk, want normaal praten we nooit over voetbal.”

7 reacties

 • werner humblé

  1 maand geleden
  Beetje minder hoog van de toren blazen want ik denk dat Driesje na vandaag tegen Denemarken niet meer aan een wedstrijd zal starten .
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Typisch showbizz koppel dat zichzelf vooral vermaakt. Ok, los en ongedwongen entertainment, niet hoogdravend maar met humor. Het is wel altijd Driesje die voor aap staat!
 • pierre samaey

  1 maand geleden
  Tof gedaan die amuseren zich, en de rode duivels zijn zeer sociaal maar lopen er niet mee te koop wat begrijpelijk is. Gaan nog naar hun ploeg waar ze begonnen zijn als klein mannetje maar kunnen er moeilijk vooraf veel over zeggen want anders is het voor de spelertjes niet meer plezant.
 • Aster Anderzen

  1 maand geleden
  Een tof koppel en dan moet dat kunnen, echt goed gedaan Katje
 • maryse dehaes

  1 maand geleden
  Toppie meisje, je doet het goed.
 1. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
 2. Ex-manager Britney Spears lekt oude voicemails: “Ik word gechanteerd”
  Celebrities

  Ex-manager Britney Spears lekt oude voicemails: “Ik word gechan­teerd”

  Sam Lufti (46), de man die van 2007 tot 2008 optrad als manager van Britney Spears (39), heeft op Instagram een aantal voicemails van de popster gepubliceerd die dateren uit de periode waarin Britney net onder het curatorschap van vader Jamie (69) kwam te staan en ze daar toen al onderuit wilde. Ook claimt Lufti dat hij deze berichten eerder online postte, maar dat ze dankzij de Free Britney-beweging opnieuw onder de aandacht gebracht worden.