Exclusief voor abonnees

Kat Kerkhofs (31) nu echt gelanceerd op televisie: “Ach, een verspreking is wel rock ’n roll”

Joel Hoylaerts / Photo News
Vorig jaar danste ze nog de sterren van de hemel in 'Dancing With the Stars', nu staat ze dat tv-programma op VIER al te presenteren naast Gert Verhulst. In primetime, op zondagavond. En ze ziet het nog grootser. "Uitgroeien tot een Linda de Mol, dát is het plan." Want een leven in ledigheid onder de Napolitaanse zon, aan de zijde van haar wereldberoemde spits Dries Mertens? Niks voor Kat Kerkhofs. "Het gebeurde al eens dat ik zat te huilen wanneer hij thuiskwam van training. Omdat ik iets wilde doén! Want niks doen, voelde zo lamlendig."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • peg waelput

    Knappe dame maar haar dialect toonhoogte van haar stem daar is nog veel werk aan alle begin is moeilijk veel succes

  • Freddy Madou

    Ze heeft de looks en attitude , maar voor de rest nog wat werk aan 5.5 op 10, de vraag is hoelang zal haar relatie nog blijven duren met onze rappe Mertens, zie Frank Raes en Cath Luyten die waren ook zo begonnen, pas op met vrouwen die presenteren ze komen plots in een ander dimensie.

  • Annie Darden

    Een mooie vriendelijke sociale vrouw. Alhoewel haar man wereldwijd bekend is door zijn sport, is zij gewoon het meisje gebleven zonder pretentie.