Exclusief voor abonnees

Karl Vannieuwkerke: “Ze zeggen: ‘47 jaar en een baby. Wat denkt die wel?’”

Karl Vannieuwkerke
Jan De Meuleneir/ Photo News Karl Vannieuwkerke
Karl Vannieuwkerke heeft geen WK, geen Tour nodig om volgende week op uw televisie de hoofdvogel af te schieten. De laatste vlam van De Warmste Week: die is tijdens de slotshow voor hém. Ook voor zichzelf sluit Karl iets af. Een bewogen jaar. Met eerst verdriet, toen verliefdheid en straks een baby. "Ze zeggen: '47 jaar en een baby, wat denkt die wel?' Ik zal het je zeggen: dat ik dat héél bewust ga beleven."

Karl Vannieuwkerke is net terug uit Miami. Een weekje meegereisd met het lief, dat daar een congres volgde. Maar zelfs in zo'n setting is de sportjournalist in Karl nooit ver weg. Toen de Red Lions zich naar de wereldtitel speelden, zat hij in z'n hotelkamer gekluisterd aan de televisie. En toen z'n thuisclub Diksmuide de derby aanging tegen Keiem, stond iemand dat voor hem langs de lijn te filmen en live op Facebook te gooien. "Dat zegt het wel, zeker? Caroline zei: 'Karl man, dat is allemaal tof, die passie, maar het mag niet doorslaan.'"

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marc Bousard

  Rob De Nijs was er 69 bij de geboorte van zijn jongste.

 • Hilde Bogaert

  Mijn man was ook 47 toen onze dochter geboren werd. Hij beleeft het veel bewuster dan 14 jaar vroeger bij zijn zoon. Hij zou het iedereen aanraden.

 • ronny cockuyt

  Dat is elk zijn keus,maar de kans is groot tegen dat je kind begint te puberen,het je rolwagen mag beginnen steken. Maar het is wel een feit dat al die oudere vaders veel jongere vrouwen hebben,maar nooit andersom.

 • Moreno Tecchio

  Ik kan ervan meepraten mijn vader was 43 toen ik geboren werd en geloof mij ik heb niks aan mijn vader gehad , voetballen , fietsen , spelen dat zat er niet in hij was een oude man toen ik hem nodig had ! Als hij mij van school kwam halen dan was het uw opa is daar , plezant is dat echt niet geweest wel kwetsend ! Het egoïsme wat bij vele mensen schuilt is gewoonweg onverantwoord , denk eerst voor jullie handelen en stel u in de plaats van jullie toekomstig kind !

 • Frank Joos

  Elk zijn ziin. Maar dat kind heeft wel al een oude vader als hij of zij 15 jaar is.