VTM
Volledig scherm
© VTM

Karista wint ‘The Voice Kids’: “Duncan leerde me dat ik niet perfect hoef te zingen”

TVTalent zat in de jongste editie van ‘The Voice Kids’, maar de Antwerpse Karista (14) stak er met kop en schouders bovenuit. “Ik hou eigenlijk niet van veel aandacht, maar op een podium staan en mensen blij maken met mijn stem vind ik zalig.”

6 reacties

 • Saskia Jongen

  4 weken geleden
  Mijn favorieten waren allang gesneuveld , amira ( wat een speciale stem ! ) en cara ( met zoveel gevoel zingt zij) die hadden voor mij in de finale moeten zitten , die 2 konden echt ontroeren , van deze 4 finalisten was gloria de winnaar maar ik had deze finale nooit zien aankomen
 • Filip Hulsen

  1 maand geleden
  voor mij was er vanaf de halve finale maar 1 winnares : Zita
 • Geert Desmet

  1 maand geleden
  Vind het eerlijk gezegd niet de verdiende winnaar, vond Gloria veel beter. Maar klein Vlaanderen beslist zeker!
 • Johan Buelens

  1 maand geleden
  Goed dat we nu ook weten dat "De Voice" een programma is dat niet om de Stem van de zanger draait... en dan maar afvragen waarom mensen minder en minder mainstream media verteren en meer nar on-demand programma aanbieders gaan!
 • alfons moons

  1 maand geleden
  Tja daar moesten ze geen wedstrijd voor organiseren ! Als je de lijst van deelnemers zag wist je het al op voorhand ! Oekraine heeft toch ook het songfestival gewonnen niet ?
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.