Karen Damen en Kathleen Aerts.
Volledig scherm
PREMIUM
Karen Damen en Kathleen Aerts. © VTM

Karen wil contact blijven houden met Kathleen: “Dat gevoel dat door mijn lijf ging ... onbeschrijfelijk!”

ShowbizzAl na enkele seconden had een zichtbaar emotionele Karen Damen (45) de stem van Kathleen (42) herkend in ‘The Masked Singer’. “Die emoties waren niet gespeeld”, zegt ze in Dag Allemaal. “Het was een gevoel dat ik nooit eerder heb gehad.”

2 reacties

 • Guy Dupont

  2 jaar geleden
  Een beetje hypocriet van Karen. Ze had best contact kunnen houden en bij haar vakantie een bezoekje kunnen brengen. 
 • Melina De Baerdemaeker

  2 jaar geleden
  Je verdiende het om haar weer te zien je bent een schat van een vrouw. Zei is ook een schat
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.