Karen Damen heeft een nieuwe, opvallende piercing

Karen Damen heeft een nieuwe piercing
JBC Karen Damen heeft een nieuwe piercing
Dertien jaar liep Karen Damen rond met een tongpiercing, tot ze die dit voorjaar definitief uitdeed toen ze met haar album op nummer één stond. Nu heeft de zangeres dan toch een nieuwe piercing in haar mond.

"Ik doe mijn tongpiercing uit als ik zwanger ben", zei Karen Damen ooit. "Want een zwangere vrouw met een tongpiercing staat niet." Toch werd haar zoon Sky 8 vooraleer ze afscheid kon nemen van haar piercing. Dat gebeurde toen ze met haar soloplaat op nummer één stond in de Vlaamse hitlijsten. "Dat was een ingeving van het moment’, vertelde Karen toen aan Showbizzsite. "Ik dacht: het is goed geweest. Ik had een nieuwe piercing nodig voor mijn pols, want die was eraf gevallen, en ik vroeg ineens om ook mijn tongpiercing te verwijderen. Het symboliseert de nieuwe stap in mijn leven."

Nu heeft Karen dus een nieuw exemplaar. Ze koos voor een zogenaamde smileypiercing. Dat is een kleine ring die door het stukje vel achter je bovenlip wordt gestoken. Als je glimlacht, komt het tevoorschijn voor je voorste tanden, vandaar de naam.

Karen Damen heeft een nieuwe piercing
JBC Karen Damen heeft een nieuwe piercing

Poll

Wat vind jij van de piercing?

 • Mooi, het is eens wat anders 11%
 • Niet mijn ding 89%

Karen is niet de eerste ster die voor het opvallende accessoire kiest. Haar ex-K3-collega Josje Huisman liet eerder al zo'n piercing schieten. De originele foto die ze toen op Instagram postte, is ondertussen verwijderd. 

Josje met haar piercing
Instagram Josje met haar piercing21 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • didier de coster

  na k3 is da mens in een dik zwart gat gevallen en nu alles doen om te zeggen ; hallo ik leef nog triestige madam en o wee die kleine straks als da wa groter wordt

 • eric debanne

  Te gek voor woorden ! Met wat zijn we bezig ??? Die heeft ze toch niet allemaal op een rijtje ...

 • Margot De Wolf

  Vind dit toch beter dan de tongpiercing en elk zijn hebbeding.

 • Dirk Decort

  Er hangt precies nog wat eten aan haar tanden... Extreem lelijk. Maar ja, ze doet er geen kwaad mee.

 • raymond dresen

  Wat vies en dan die etensresten die eraan blijven plakken. Bah,Bah,bah.