Kanye West met zijn nieuwe vriendin Chaney Jones
Volledig scherm
Kanye West met zijn nieuwe vriendin Chaney Jones © Photo News

Kanye ‘Ye’ West spendeert 275.000 dollar aan zeldzame handtas voor Chaney Jones

CelebritiesKanye ‘Ye’ West (44) heeft zich van zijn meest vrijgevige kant laten zien. De rapper kocht zijn vriendin, Chaney Jones, een zeldzame Birkin-handtas van Hèrmes, waar een prijskaartje van 275.000 dollar (een kleine 250.000 euro) aan hangt.

4 reacties

 • katja goethals

  12 maanden geleden
  Voor hem een habbekrats. Dus alles in verhouding. Is zoals 50€ voor een normaal verdiener. Zijn miljoenen groeien elke dag aan.
 • patrick de bock

  12 maanden geleden
  Tien miljoen Belgische franken voor een handtas! Kan het nog zotter?
 • jos segers

  12 maanden geleden
  Zegt genoeg over haar waarom ze zo veel interesse heeft in hem en natuurlijk ook over hem als hij al zoveel moet investeren om iemand voor zich te winnen. Perfect koppel eigenlijk, 2 hopeloze gevallen.
 • Dimitri Ganje

  12 maanden geleden
  Er echt over
 1. Helene Fischer van ‘Atemlos’, de schlagerkoningin die meer verdiende dan Céline Dion: “Ze zette punt achter relatie voor haar acrobaat”
  PREMIUM
  Muziek

  Helene Fischer van ‘Atemlos’, de schlagerko­nin­gin die meer verdiende dan Céline Dion: “Ze zette punt achter relatie voor haar acrobaat”

  De kans is reëel dat u nog nooit van Helene Fischer (38) gehoord heeft. Nochtans mag de Duitse schlagerkoningin, bekend van de oorwurm ‘Atemlos durch die Nacht’, zich een van de best verdienende vrouwelijke artiesten ter wereld noemen. In 2018 streek ze zelfs meer poen op dan supersterren als Britney Spears (41) en Céline Dion (54). Ook haar nieuwste tournee ‘Rausch’ spijst haar bankrekening verder aan, al start de concertreeks wel in mineur. Maak kennis met Duitslands populairste zangeres, wiens relatiebreuk alle covers van de weekbladen sierde en die nadien letterlijk in de armen viel van een nieuwe liefde. “Ik heb me een tijdje ontzettend leeg gevoeld.”
 1. Ed Sheeran was jaloers op Justin Bieber en Shawn Mendes: “Waarom heb ik geen sixpack? Oh, omdat ik graag kebab eet en bier drink”
  PREMIUM
  Celebrities
  2

  Ed Sheeran was jaloers op Justin Bieber en Shawn Mendes: “Waarom heb ik geen sixpack? Oh, omdat ik graag kebab eet en bier drink”

  Ed Sheeran (32) ging van ‘doodgewone Britse kerel’ naar wereldster, in recordtempo. Maar de faam eiste zijn tol. De zanger praat nu openhartig over de mentale problemen die hij gedurende zijn carrière ontwikkelde. Niet alleen raakte hij verslaafd aan drank en drugs, hij worstelt ook al jaren met verschillende eetstoornissen. “Aanvankelijk at ik al mijn maaltijden dubbel, ik kon niet stoppen met eten”, aldus Ed.