Kanye West
Volledig scherm
Kanye West © Photo News

Kanye West verwijdert al zijn posts op Instagram na overlijden van soulmate Virgil Abloh

CelebritiesDe Instagrampagina van Kanye West (44), oftewel “Ye” West, is opvallend leeg. De rapper en modemagnaat haalde al zijn foto’s en filmpjes van het platform weg. En dat kort nadat hij een videoboodschap deelde waarin hij openlijk sprak over zijn gooi naar het presidentschap. Daarin had hij het ook nog over zijn relatiebreuk met Kim Kardashian.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. REALITYCHECK. Een straffe stunt voor ‘De Bachelorette’-deelnemer Jeffrey en alweer een week vol ‘Big Brother’-nieuws
  Showbizz

  REALITY­CHECK. Een straffe stunt voor ‘De Bacheloret­te’-deelnemer Jeffrey en alweer een week vol ‘Big Bro­ther’-nieuws

  ‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.