Kanye 'Ye' West post vals krantenartikel op zijn Instagram.
Volledig scherm
Kanye 'Ye' West post vals krantenartikel op zijn Instagram. © Screenshot post Instagram Kanye West @kanyewest/ AP Photo/Michael Wyke, File

Kanye West geniet van relatiebreuk Kim Kardashian en verklaart Pete Davidson dood in valse krantenkop

CelebritiesHet nieuws van de relatiebreuk tussen zijn ex-vrouw Kim Kardashian (41) en Pete Davidson (28) is Kanye ‘Ye’ West (45) duidelijk ter ore gekomen, want hij deelde een spottende foto op Instagram waarmee hij de break-up lijkt te vieren. Afgelopen weekend raakte bekend dat de realityster en de komiek na negen maanden een punt hebben gezet achter hun relatie.

0 reacties

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Programmamakers maken het Bart Cannaerts aartsmoeilijk, maar maakt dat ook een verschil in ‘De Allerslimste Mens’?
  TV

  Programma­ma­kers maken het Bart Cannaerts aartsmoei­lijk, maar maakt dat ook een verschil in ‘De Allerslim­ste Mens’?

  Hij blijft winnen. Of overleven. Al maakten de programmamakers het hem dit keer wel écht héél erg moeilijk. Een fotoronde over alle mogelijke bonensoorten en een filmpje over de Netflix-reeks ‘Jeen Yuhs’. Wij wisten er niks van, u mogelijk ook niet. Geen rechtstreekse overwinning dus voor Bart Cannaerts. Maar in een onwaarschijnlijke finale redde Bart - alweer - zijn vel.