REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Kanye West breekt in tranen uit tijdens concert

CelebritiesKanye West (44) heeft een moeilijke avond achter de rug. Tijdens een optreden barstte de rapper plots in tranen uit. ‘Love Unconditionally’, het nummer dat hij op dat moment aan het zingen was, gaat namelijk over zijn breuk met Kim Kardashian (40). 

 1. Luisterde vader Jamie de telefoongesprekken van Britney Spears af? “Gruwelijke inbreuken op de privacy”
  Celebrities
  1

  Luisterde vader Jamie de telefoonge­sprek­ken van Britney Spears af? “Gruwelijke inbreuken op de privacy”

  Het juridische team van Britney Spears eist een onderzoek naar de daden van Jamie Spears. In een nieuwe docu wordt de vader van de zangeres ervan beschuldigd dat hij de telefoongesprekken van Britney afluisterde. “Jamie maakt zich schuldig aan gruwelijke inbreuken op de privacy van zijn volwassen dochter”, aldus de advocaten. Ook Kevin Federline, de ex-man van de zangeres met wie ze twee kinderen deelt, kan niet lachen met de beschuldigingen. “Onze zonen zijn minderjarig en konden geen toestemming geven voor de opnames.”
 2. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.