Kandidaten 'Blind Getrouwd' genieten van weekendje Ardennen

V.l.n.r.: Nick, Tine, Sally, Ben, Veerle, Nicolas, Evelien en Mathias
VTM - Facebook V.l.n.r.: Nick, Tine, Sally, Ben, Veerle, Nicolas, Evelien en Mathias
Na het tweede seizoen van 'Blind Getrouwd' zijn enkel Veerle en Nick en Evelien en Nicolas getrouwd gebleven. Niet getreurd, enkele maanden na het programma, blijken de kandidaten nog allemaal goede vrienden te zijn.  De acht vrienden genieten momenteel samen van een weekendje Ardennen. 

Het huwelijk van Tine en Ben en Sally en Mathias bleef helaas niet duren. Toch komen de kandidaten van het tweede seizoen van 'Blind Getrouwd' nog regelmatig samen.  VTM deelde vandaag een foto op Facebook met de tekst: "Zalig! De deelnemers van Blind Getrouwd genieten momenteel samen van een weekendje Ardennen!"

Tijdens de zomermaanden spraken de kandidaten al regelmatig af. Ze waren bijvoorbeeld samen aanwezig op de Gentse feesten. Sally kon er toen niet bij zijn. 

Deze week werden enkele 'Blind Getrouwd'- deelnemers ook gezien op de 'Story Awards'. Daar poseerden ze niet alleen met hun medekandidaten, ook Nuria en Stijn van seizoen 1 en enkele deelnemers van 'De Mol' waren te zien op de foto's.

VTM werkt momenteel aan het derde seizoen van 'Blind Getrouwd'.

🍾🎶 #throwbackthursday #storyawards

Een foto die is geplaatst door Evelien (@evelienbaten) op
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.