Joni Ceusters en Katho van 'De Redders'.
Volledig scherm
Joni Ceusters en Katho van 'De Redders'. © Instagram @joniceusters

'Kamp Waes'-overlever Joni Ceusters vindt de liefde bij Kato uit 'De Redders’

ShowbizzRomantiek troef achter de schermen bij ‘De Redders’ op Play4. Joni Ceusters (24) - die eerder bekend raakte door zijn deelname aan ‘Kamp Waes’ - heeft de liefde gevonden bij zijn collega-actrice Kato Haes (23), die redder Robin speelt. Via de sociale media steken de twee hun gevoelens niet langer onder stoelen of banken.

 1. "Ik heb speciaal mijn vaarbewijs gehaald": Joni Ceusters (‘Kamp Waes’) debuteert als acteur in Vlaamse ‘Baywatch’
  PREMIUM
  TV

  "Ik heb speciaal mijn vaarbewijs gehaald": Joni Ceusters (‘Kamp Waes’) debuteert als acteur in Vlaamse ‘Baywatch’

  Hij bracht als één van de weinigen de zware training van 'Kamp Waes' tot een goed einde. En ook in 'De redders' gaat Joni Ceusters (24) de uitdaging voluit aan. Zonder acteerervaring - "maar met veel goesting" - maakt hij vanavond z'n acteerdebuut in de nieuwe Vlaamse fictiereeks op Play4. "Van de castleden ben ik de enige die eerdere ervaring heeft."
 2. INTERVIEW. Topdj Laurent Garnier stilaan klaar voor pensioen: “Op m’n 60ste wil ik niet meer achter de draaitafels staan”
  Muziek

  INTERVIEW. Topdj Laurent Garnier stilaan klaar voor pensioen: “Op m’n 60ste wil ik niet meer achter de draaita­fels staan”

  Een icoon in de dj- en technowereld is hij al decennialang, dus kon een eigen documentaire niet achterwege blijven. Laurent Garnier (55) stelde gisterenavond vol trots het resultaat voor op Film Fest Gent. Vooraleer hij over de rode loper schreed in de Arteveldestad, hadden wij een babbel met de Fransman over z’n bijzondere band met België, z’n haat-liefdeverhouding met monsterhit ‘The Man With The Red Face’ en het nakende einde van z’n carrière. “Ik ben niet van plan om als oude knar op cruiseschepen op te treden.”
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?