Kamal Kharmach mag van zijn vrouw niet meer in donutzaak staan: "Ze wil dat ik vermager"

Kamal Karmach is na zijn maagverkleining opnieuw heel wat kilo's bijgekomen. "Ik eet te vaak van mijn eigen donuts", biecht hij op.
Gianni Barbieux Kamal Karmach is na zijn maagverkleining opnieuw heel wat kilo's bijgekomen. "Ik eet te vaak van mijn eigen donuts", biecht hij op.
In het VTM-programma 'Beste Kijkers' werd Kamal Kharmach (27) nog eens op pijnlijke wijze herinnerd aan z’n moeilijke relatie met de weegschaal. Ten tijde van z’n 'Slimste Mens'-deelname was Kamal na een maagoperatie 130 kilogram afgevallen. Maar daar zijn er intussen al een pak van teruggekomen.

"In deze ronde stel ik de vraag die de sprekende weegschaal van Kamal zich elke dag stelt: 'Hoe loopt dit af?'", zei Nathalie Meskens in 'Beste Kijkers'. En Ruth Beeckmans: "De donutzaak van Kamal? Ik denk dat hij er vaak zelf in staat."

Eigen donuts

Kamal kon er om lachen, maar zijn vrouw heeft hem verboden om nog in de zaak te staan. "Ze dringt er al even op aan dat ik opnieuw gewicht verlies", aldus Kamal. "Ik zeg dan altijd dat dat niet zo evident is, maar ik eet vooral te vaak van m’n eigen donuts."
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Laura DeBacker

    Moest men over een vrouw zeggen dat ze teveel verdikt is, is het seksistisch en bodyshaming lol

  • johan verlinden

    Suiker is een geniepige verslaving waar je moeilijk van af geraakt . De voedings industrie doet bijna overal suiker of zogenaamde suikervervangers in hun producten om je te binden aan hun product. Zelfs in kattenvoeding o.a. Voor deze dieren is dit niet gezond maar ja, verslaafd maken en verkopen maar.