Kamal Kharmach
Volledig scherm
Kamal Kharmach © Joel Hoylaerts / Photo News

Kamal Kharmach: “Ik ben benaderd door Sharia4Belgium”

ShowbizzKomiek Kamal Kharmach (30), die dit jaar voor de derde keer de eindejaarsconference voor zijn rekening zal nemen, vertelt in Gazet van Antwerpen dat hij benaderd werd door Sharia4Belgium. “Ik was mondig, dus hadden ze een job als woordvoerder voor mij in gedachten.”

 1. Harry Styles annuleert tournee in Australië en Nieuw-Zeeland, maar komt wél naar ons land
  Muziek

  Harry Styles annuleert tournee in Australië en Nieuw-Zee­land, maar komt wél naar ons land

  Harry Styles (27) heeft noodgedwongen de Australische en Nieuw-Zeelandse optredens van zijn ‘Love on Tour’-wereldtournee moeten annuleren. Wegens de coronamaatregelen en zijn drukke agenda in 2022 ziet het ernaar uit dat fans in Australië en Nieuw-Zeeland de zanger pas in 2023 kunnen bewonderen. Wij hebben meer geluk, want Styles heeft op 7 juli 2022 een bezoekje aan ons land gepland.
 2. Koningin Paola vertelt voor het eerst over haar relatieproblemen: “Ik ben tien jaar lang erg ongelukkig geweest”
  Royalty

  Koningin Paola vertelt voor het eerst over haar relatiepro­ble­men: “Ik ben tien jaar lang erg ongelukkig geweest”

  In een documentaire die binnenkort uitgezonden wordt op RTBF vertelt koningin Paola (84) uitgebreid over de moeilijkheden die ze meemaakte in haar huwelijk met koning Albert (87). Ze verwijst ook naar de buitenechtelijke dochter van haar echtgenoot, prinses Delphine (53), die sinds vorig jaar officieel deel uitmaakt van de koninklijke familie. Dat schrijft Paris Match.
 3. Nederlandse misdaadjournalist over ontslag Ali B. bij 'The Voice': "Dit gaat verder dan grensoverschrijdend gedrag, er zijn geruchten over verkrachting”
  Play
  Showbizz
  15

  Nederland­se misdaad­jour­na­list over Ali B.: "Dit gaat verder dan grensover­schrij­dend gedrag, er zijn geruchten over verkrach­ting”

  Het Openbaar Ministerie heeft een nieuwe aangifte ontvangen in de zaak ‘The Voice of Holland’. De aangifte is gedaan bij het Openbaar Ministerie Noord-Holland. Het gaat opnieuw om een aangifte tegen Ali B (40). Als gevolg heeft RTL Nederland de samenwerking met Ali B opgeschort. Dat heeft een woordvoerder van het bedrijf laten weten.