Kaat Bollen op haar evenement 'Ladies Night'
Volledig scherm
Kaat Bollen op haar evenement 'Ladies Night' © Kristof Ghyselinck

Kaat Bollen veroordeeld na klacht collega: “Omdat ik mijn sensualiteit omarm”

ShowbizzSeksuologe Kaat Bollen (34) heeft een paar vervelende maanden achter de rug. Na een klacht van een collega moest ze voor de psychologencommissie verschijnen en werd ze ook effectief veroordeeld. Dat schrijft het Nieuwsblad. 

32 reacties

 • Myrjam vandierendonck

  1 jaar geleden
  Ik ben van mening dat er helemaal niks mis is met Kaat haar manier van kleden of voordoen, integendeel zelfs, een mooie intelligente vrouw die er mag wezen. Iemand die zichzelf durft te zijn en een prachtige uitstraling heeft, zeker niet vulgair of ongepast, of hebben sommige mensen nog nooit naar de catwalk gekeken of artiesten op een podium zien staan, kom kom hoor Misschien een jaloerse puriteinse reactie van sommigen? Ik ben ook een vrouw van al in de zestig, en vind Kaat zeer ok!
 • Catherine Mistiaen

  2 jaar geleden
  Als een viroloog op tv gekleed zoals Spartacus, zijn boodschap zou verkondigen, zou ik toch wel een beetje afgeleid zijn. Mannen hebben ook lekker vlees, hoor. Maar als ze professioneel bezig zijn, kleden mannen zich nog altijd uiterst zedig, in deftig kostuum en niet in Spartacus-outfit.
 • Karine Roeland

  2 jaar geleden
  Je kan je sensualiteit ook omarmen, met een mooi kleedje i.p.v. in je ondergoed te staan.
 • Carlo Verstappen

  2 jaar geleden
  Het is niet omdat je Kaat Bollen heet jij je alles kan veroorloven. Alles heeft zijn grenzen en dat zou jij zeker moeten weten.
 • Christelle Vandermaelen

  2 jaar geleden
  Moest het Harvey Weinstein zijn dat dit deed was het kot te klein maar een vrouw mag dit natuurlijk wel doen hé! Dubbele standaard...
 1. Jaloezie begint de kop op te steken in ‘B&B zoekt lief’
  Play
  TV

  Jaloezie begint de kop op te steken in ‘B&B zoekt lief’

  In ‘B&B zoekt lief’ geniet Arno van een romantische date te paard met Aylin. Helaas betekent dat wel dat Desirée intussen alleen hun terugkomst moet afwachten. Hoewel ze aangeeft dat ze zich best geamuseerd heeft in het zonnetje, is hun begroeting vooral ongemakkelijk. En ook Aylin kijkt niet uit naar het moment waarop Desirée Arno helemaal voor zichzelf krijgt. “Ik zou wel een beetje jaloers zijn’, klinkt het.