K3 bij de opnames van 'Mango Mango'
Volledig scherm
PREMIUM
K3 bij de opnames van 'Mango Mango' © Pieter-Jan Vanstockstraeten

K3-tjes Marthe en Julia vielen uit de lucht toen Hanne zei dat ze zwanger was: "We dachten dat ze er niet mee bezig was”

ShowbizzDat Hanne (28) zwanger is, kwam voor haar fans én mede-K3'tjes Marthe (bijna 26) en Julia (20) als een complete verrassing. “Ik heb lang gedacht dat het niet te combineren viel”, aldus het K3'tje. Het drietal vertelt in een interview met Dag Allemaal honderduit over de zwangerschap van Hanne. Hoe hield ze haar zwangerschap geheim? Moet de choreografie aangepast worden? Kan ze de tournee afwerken? En hoe gaat ze het moederschap combineren met dat drukke professionele leven, en dat nieuwe tv-programma? “Wanneer ik Kristel vroeger met haar dochtertjes hoorde bellen, brak mijn hart.” 

9 reacties

 • Kurt Vanhaverbeke

  1 maand geleden
  Denk zelfs dat muziek en aangepast dansen gezond is voor de baby... Proficiat!
 • Henri Demeer

  1 maand geleden
  Ze zal eruit gebonjourd worden want dat circus moet tot 3 keer per dag opgevoerd worden
 • Anne JACOBS

  1 maand geleden
  Proficiat voor u en uw man Hanne. Marthe gaat u vlug volgen wacht maar af.
 • raf janssens

  1 maand geleden
  stop nu eens met zwanger als ziekte te bekijken. zwanger is de natuur en vrouwen worden niet breek baar als ze zwanger zijn.succes met je zwanger schap en hopelijk niet te ziek .zolang je zelf voelt dat het gaat lekker door doen met dansen en zingen .
 • Isabelle Cazé

  1 maand geleden
  Hanne gaat dat geweldig goed doen...haar job en de baby...komt allemaal goed...
 1. Kastelen en tongzoenen, zo vierde Madonna haar 64ste verjaardag
  Play
  Celebrities
  5

  Kastelen en tongzoenen, zo vierde Madonna haar 64ste verjaardag

  Madonna is 64 worden en dat heeft de ster in stijl gevierd. Met vrienden en familie is ze naar Sicilië in Italië afgereisd. Die reis zou duizenden euro’s hebben gekost. Slapen deden ze in een kasteel op het eiland. De festiviteiten begonnen toen de verjaardag van Madonna’s zoon, Rocco, werd gevierd. Hij werd 22. Daarna was Madonna zelf aan de beurt. Samen met vrienden maakte ze zich klaar om de nacht in te gaan en daar hoorden enkele dikke zoenen bij.
 2. Brooklyn Beckham in het oog van de storm na TikTokvideo: “Hij maakte spek met eieren en denkt dat hij een chef is”
  Play
  Celebrities
  3

  Brooklyn Beckham in het oog van de storm na TikTokvi­deo: “Hij maakte spek met eieren en denkt dat hij een chef is”

  Tiktokker Daniel Mac staat bekend om zijn video’s waarin hij mensen in een opvallende auto tegenhoudt. De Amerikaan schrok toen hij onlangs niemand minder dan Brooklyn Beckham (23) aantrof in een peperdure wagen. Prijskaartje van de McLaren P1? 1,2 miljoen dollar (ongeveer 1,8 miljoen euro). Als Daniel vervolgens naar Beckhams werk vraagt, zegt die dat hij een chef-kok is. Maar dat hij daarmee zo'n auto bekostigde, daar lacht het internet mee.