K3 bij de opnames van 'Mango Mango'
Volledig scherm
PREMIUM
K3 bij de opnames van 'Mango Mango' © Pieter-Jan Vanstockstraeten

K3-tjes Marthe en Julia vielen uit de lucht toen Hanne zei dat ze zwanger was: "We dachten dat ze er niet mee bezig was”

ShowbizzDat Hanne (28) zwanger is, kwam voor haar fans én mede-K3'tjes Marthe (bijna 26) en Julia (20) als een complete verrassing. “Ik heb lang gedacht dat het niet te combineren viel”, aldus het K3'tje. Het drietal vertelt in een interview met Dag Allemaal honderduit over de zwangerschap van Hanne. Hoe hield ze haar zwangerschap geheim? Moet de choreografie aangepast worden? Kan ze de tournee afwerken? En hoe gaat ze het moederschap combineren met dat drukke professionele leven, en dat nieuwe tv-programma? “Wanneer ik Kristel vroeger met haar dochtertjes hoorde bellen, brak mijn hart.” 

9 reacties

 • Kurt Vanhaverbeke

  1 maand geleden
  Denk zelfs dat muziek en aangepast dansen gezond is voor de baby... Proficiat!
 • Henri Demeer

  1 maand geleden
  Ze zal eruit gebonjourd worden want dat circus moet tot 3 keer per dag opgevoerd worden
 • Anne JACOBS

  1 maand geleden
  Proficiat voor u en uw man Hanne. Marthe gaat u vlug volgen wacht maar af.
 • raf janssens

  1 maand geleden
  stop nu eens met zwanger als ziekte te bekijken. zwanger is de natuur en vrouwen worden niet breek baar als ze zwanger zijn.succes met je zwanger schap en hopelijk niet te ziek .zolang je zelf voelt dat het gaat lekker door doen met dansen en zingen .
 • Isabelle Cazé

  1 maand geleden
  Hanne gaat dat geweldig goed doen...haar job en de baby...komt allemaal goed...
 1. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.