Marthe, Hanne en Klaasje van K3.
Volledig scherm
PREMIUM
Marthe, Hanne en Klaasje van K3. © ANP

K3'tje Marthe: “Soms ben ik jaloers op Hanne en Klaasje”

ShowbizzNooit klonk K3 emotioneler dan op hun nieuwe plaat ‘Dromen’. De meisjes zingen onder meer over dementie, een ziekte die Hanne (25) en Klaasje (24) van héél nabij meemaakten. ‘Weten dat die persoon beseft wat er aan de hand is, maar het niet meer kan zeggen, dat is hartverscheurend’, vertellen ze.

1 reactie

 • Annemie Declerck

  1 jaar geleden
  Ze begrijpt precies nog altijd niet wat dementie is. Het is een vreselijke ziekte vooral voor de familie. Voor de persoon zelf is er niets aan de hand, die leven in hun eigen wereld, dikwijls in het verleden , beseffen niet wat er met hen gebeurd. Het is enkel in het hele begin van de ziekte dat ze beseffen wat er gebeurd, worden wel heel vergeetachtig maar ze kunnen dat dan nog perfect verwoorden
 1. Kelly Pfaff probeert een nieuwe, extravagante coupe in ‘Waar voor je Geld?’
  TV
  1

  Kelly Pfaff probeert een nieuwe, extravagan­te coupe in ‘Waar voor je Geld?’

  Komende maandag neemt Kelly Pfaff (43) de flamboyante mannen Jonas en Alan mee op speeddate met drie huizen in ‘Waar voor je Geld?’. Daarvoor gaat ze eerst op bezoek bij het koppel thuis. Zij tonen haar met veel trots hun collectie pruiken en kostuums. “Dit was niet wat ik in gedachten had toen ik deze ochtend naar hier reed”, lacht Kelly, terwijl ze zelf enkele kostuums en pruiken uitprobeert.
 1. Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"
  Play
  Lady Bouwers

  Kraanmachi­nist Evi kaffert knoeiende werkman uit vanuit haar cabine: "No! Afblijven!"

 2. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam