K3-strips stopgezet na slechts drie exemplaren

K3 tijdens de opnames voor hun clip ‘Altijd Blijven Dromen’.
Kristof Ghyselinck K3 tijdens de opnames voor hun clip ‘Altijd Blijven Dromen’.
Is er iets dat de nieuwe K3 nog niet heeft? Muziek, tv-shows, brooddozen... De meisjes hadden zelfs een eigen stripreeks, maar die is nu stopgezet. Dat bevestigt de Standaard Uitgeverij.

De uitgeverij had een contract voor drie exemplaren van de strips, maar dat is nooit verlengd wegens de mindere verkoop. Andere Studio 100-stripreeksen, zoals he populaire ‘Nachtwacht’, doen het dan weer wel erg goed.  

Karen, Kristel en Josje, de voorgangers van Hanne, Marthe en Klaasje, kregen slechts twee stripverhalen. Het originele trio, bestaande uit Karen, Kristel en Kathleen, verscheen in zeventien stripverhalen. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sofie Vanwymeersch

    K3 is niet meer wat het geweest is.. Toen in de tijd met Karen en Kathleen en Kristel.. Na de komst van Josje was het helemaal om zeep.. Het ging niet meer om de kinderen maar om bekendheid en roem.. Jammer dat het zo is gelopen...

  • Marc LInden

    denk niet dat ze strip-talent hebben. kinderliedjes succesvol brengen dat wel

  • Bernd Vaes

    Ocharme, de 3 K‘s (K van Kleuter) zullen een heel klein beetje heel erg droevig zijn, dat er een tegenslagje te verwerken valt. Bleib, bleib, bleib.