K3 tijdens de opnames voor hun clip ‘Altijd Blijven Dromen’.
Volledig scherm
K3 tijdens de opnames voor hun clip ‘Altijd Blijven Dromen’. © Kristof Ghyselinck

K3-strips stopgezet na slechts drie exemplaren

ShowbizzIs er iets dat de nieuwe K3 nog niet heeft? Muziek, tv-shows, brooddozen... De meisjes hadden zelfs een eigen stripreeks, maar die is nu stopgezet. Dat bevestigt de Standaard Uitgeverij.

3 reacties

 • Sofie Vanwymeersch

  1 jaar geleden
  K3 is niet meer wat het geweest is.. Toen in de tijd met Karen en Kathleen en Kristel.. Na de komst van Josje was het helemaal om zeep.. Het ging niet meer om de kinderen maar om bekendheid en roem.. Jammer dat het zo is gelopen...
 • Marc LInden

  1 jaar geleden
  denk niet dat ze strip-talent hebben. kinderliedjes succesvol brengen dat wel
 • Bernd Vaes

  1 jaar geleden
  Ocharme, de 3 K‘s (K van Kleuter) zullen een heel klein beetje heel erg droevig zijn, dat er een tegenslagje te verwerken valt. Bleib, bleib, bleib.
 1. Dimitri Vegas doet het voortaan ook solo: “Zingen zoals mijn broer Mike op zijn solosingles doet? God nee, ik zing niet eens onder de douche”
  Muziek

  Dimitri Vegas doet het voortaan ook solo: “Zingen zoals mijn broer Mike op zijn solosin­gles doet? God nee, ik zing niet eens onder de douche”

  Hij zou al wat kunnen touren in Azië, maar een maand quarantaine voor een handvol shows weegt te zwaar. Zeker nu hij over vier maand voor het eerst papa wordt. “Ik laat mijn vrouw niet graag alleen nu”, aldus Dimitri Vegas (38). En dus draait hij overuren in zijn muziekstudio, met als resultaat een eerste solosingle: ‘Pull Me Closer’. “Niet om mijn vleugels uit te slaan, want Dimitri Vegas & Like Mike blijft prioritair. Maar gewoon, voor de fun.”
 1. Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'
  Play
  VTM2

  Deze mensen hebben de 'vuilste jobs van Vlaanderen'

 2. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"