K3 Kom Erbij
Volledig scherm
K3 Kom Erbij © Studio 100

K3 lanceert nu al eerste shows met nieuwe bezetting: “Ticketverkoop start morgen”

MuziekAfgelopen zaterdag barstte de zoektocht naar een opvolger voor Klaasje los op VTM met de eerste aflevering van ‘K2 zoekt K3'. Vandaag maakt Studio 100 bekend dat er vanaf maart volgend jaar een al nieuwe K3 show komt waarin de groep voor het eerst te zien zal zijn in de nieuwe bezetting. De ticketverkoop voor deze nieuwe show met de toepasselijke titel: ‘Kom Erbij’ start morgen.

1 reactie

 • Walter Van Criekinge

  1 maand geleden
  Ze laten er geen gras over groeien.
 1. Meghan Markle schrijft Amerikaanse politici over ouderschapsverlof: “Wij waren volledig overweldigd door de geboorte van Lilibet”
  Royalty
  10

  Meghan Markle schrijft Amerikaan­se politici over ouder­schaps­ver­lof: “Wij waren volledig overwel­digd door de geboorte van Lilibet”

  Hertogin Meghan Markle (40) is aan het lobbyen geslagen. De echtgenote van de Britse prins Harry (37) schreef een brief aan enkele Amerikaanse politici, waarin ze stelt dat betaald ouderschapsverlof een recht zou moeten zijn voor elke Amerikaanse burger. Dat is momenteel nog niet het geval in de VS. “Harry en ik waren overweldigd na de geboorte van onze dochter.”
 2. ‘Un monde’ van Laura Wandel is Belgische inzending voor Oscars
  Play
  Oscars

  ‘Un monde’ van Brusselse regisseur Laura Wandel is Belgische inzending voor Oscars

  ‘Un monde’, de eerste langspeelfilm van de Brusselse regisseur Laura Wandel (37), is de officiële Belgische inzending voor de Oscars. Dat heeft Wallonie Bruxelles Images donderdag bekendgemaakt. Als de film, die al verschillende keren in de prijzen viel, in februari op de shortlist terechtkomt, zal hij dus meedingen naar de Oscar voor Beste Internationale Film. De 94ste Oscarceremonie vindt plaats op 27 maart 2022.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.